Üvegtésztás csirke egytál
Egy klasszikus ázsiai étel, amit Európában is előszeretettel készítenek. Én egy tradicionális, de mégis kicsit újszerű megoldást szeretnék bemutatni. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Üvegtésztás csirke egytál
−
+
€192.2
Hús előkészítése, elkészítése.
csirkemell**
/g
1333.3 g
0%
üvegtészta**
/g
500.0 g
0%
újhagyma**
/g
117.6 g
0%
chili paprika, friss*
/g
10.6 g
0%
koriander**
/g
11.8 g
0%
fokhagyma*
/g
10.5 g
0%
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/g
40.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Szárnyas húsokhoz 0,7 kg
/g
30.0 g
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.1 l
0%
/
Hús előkészítése, elkészítése.
-
csirkemell** 1333.3 g
-
üvegtészta** 500.0 g
-
újhagyma** 117.6 g
-
chili paprika, friss* 10.6 g
-
koriander** 11.8 g
-
fokhagyma* 10.5 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.1 l
Elkészítés
-
Hús előkészítése, elkészítése.
- A csíkokra vágott csirkemellet pácoljuk be KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alappal és KNORR Prémium Szárnyas Fűszerrel.
- RAMA Culenesse Profit hevítsünk fel, adjuk hozzá a darabolt chili, a fokhagymát majdadjuk hozzá a bepácolt csirkét.
- Pirítsuk együtt, engedjük fel KNORR Sambal Manis Chili-szója szósszal, ha szükséges adjunk hozzá egy kis vizet.
-
Tálalás.
- Keverjük össze a beáztatott üvegtésztával, tálaljuk és szórjuk meg frissen vágott coriander levéllel.