Hozzávalók
Hús előkészítése, elkészítése.
-
csirkemell** 1333.3 g
-
üvegtészta** 500.0 g
-
újhagyma** 117.6 g
-
chili paprika, friss* 10.6 g
-
koriander** 11.8 g
-
fokhagyma* 10.5 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.1 l
Elkészítés
-
Hús előkészítése, elkészítése.
- A csíkokra vágott csirkemellet pácoljuk be KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alappal és KNORR Prémium Szárnyas Fűszerrel.
- RAMA Culenesse Profit hevítsünk fel, adjuk hozzá a darabolt chili, a fokhagymát majdadjuk hozzá a bepácolt csirkét.
- Pirítsuk együtt, engedjük fel KNORR Sambal Manis Chili-szója szósszal, ha szükséges adjunk hozzá egy kis vizet.
-
Tálalás.
- Keverjük össze a beáztatott üvegtésztával, tálaljuk és szórjuk meg frissen vágott coriander levéllel.