Menu

Hozzávalók

+

A hús elő és elkészítése.

A köret és mártás készítés.


A marhapofa divatos, közkedvelt alapanyaga napjaink konyhájának. Az ízesítéssel és az elkészítéssel szeretnék egy kis változatosságot mutatni ezen az ételen keresztül. Bennó László

...

Elkészítés

  1. A hús elő és elkészítése.

    A marhapofákat előkészítjük és formázzuk, majd szója szósszal ízesített glace-ban konfitáljuk.
  2. A köret és mártás készítés.

    Kínai kelkáposztát cikkekre vágjuk, majd olíva olajon megpirítjuk.
    Burgonyát kockára vágjuk, majd fokhagymával összepirítjuk.
    A tisztított gesztenyét átforgatjuk a Szójás-chili szósszal, majd sütőben megsütjük.
  3. Tálalás.

    Mélytányérba tesszük, kerek formába a burgonyát és mellé helyezzük a marha pofa érmét.
    A marha pofának támasztjuk a pirított kelkáposztát és mellé egy kevés pirított gesztenyeragut teszünk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü