1. Kacsa pácolása és hőkezelése.

    • A formázott kacsamelleket pácoljuk be KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alappal.
    • Vákumozzuk le és Sous-Vide kádban 68C°-on másfél óráig hőkezeljük.
    • Ha elkészült hűtsük le azonnal.
    • RAMA Culinesse Profin pirítsuk meg a bőrét, majd előmelegített sütőben 200 C°-on süssük készre.
  2. Karfiolpüré készítése, tálalás.

    • Főzzük puhára a karfiolt, egy kevés levet hagyjunk rajta amit KNORR Kukoricakeményítővel sűrítsünk be.
    • Thermomixer segítségével pürésítsük.
    • Forró serpenyőben pirítsuk meg a fügét, adjuk hozzá a mézet és engedjük fel az előírás szerint elkészített KNORR Sülthússzaft alappal.
    • A kész pürére tálaljuk a sült melleket,
    • Dekoráljuk csírákkal és karfiol chips-el.