+

Csükök előkészítése, elkészítés.

Mártás elkészítése.

Köet elkészítése, tálalás.

  1. Csükök előkészítése, elkészítés.

    Báránycsülköt megpirítjuk felforrósított olívaolajon majd mellé helyezzük a darabolt zöldségeket, együtt pirítjuk, sózzuk, felengedjük vízzel, puhára pároljuk. Húst kivesszük, zöldségeket lével együtt pürésítjük, átszűrjük, Umami-val ízesítjük.

  2. Mártás elkészítése.

    Felforraljuk a borsikafűvel a RAMA Habalapot, leszűrjük, hűtjük. A Folyékony Hollandi mártás alapot szifonba töltjük a tejszínnel együtt.
  3. Köet elkészítése, tálalás.

    Körethez a zöldségeket daraboljuk, olívaolajon megpirítjuk, fűszerezzük Prémium Pác és Fűszerkeverékkel. A zöldségeket a csülökkel és a mártásokkal együtt tálaljuk.