+

Csükök előkészítése, elkészítés.

  • báránycsülök csontos* 5333.3 g
  • vöröshagyma 222.2 g
  • sárgarépa** 700.0 g
  • zeller, gumó 150.0 g
  • fokhagyma* 21.1 g
  • rozmaring, friss** 10.0 g
  • 20.0 g
  • Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml 40.0 g

Mártás elkészítése.

  • borsikafű** 2.0 g
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
  • KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártás 1L 0.3 l

Köet elkészítése, tálalás.

  1. Csükök előkészítése, elkészítés.

    Báránycsülköt megpirítjuk felforrósított olívaolajon majd mellé helyezzük a darabolt zöldségeket, együtt pirítjuk, sózzuk, felengedjük vízzel, puhára pároljuk.Húst kivesszük, zöldségeket lével együtt pürésítjük, átszűrjük, Umami-val ízesítjük.

  2. Mártás elkészítése.

    Felforraljuk a borsikafűvel a RAMA Habalapot, leszűrjük, hűtjük.A Folyékony Hollandi mártás alapot szifonba töltjük a tejszínnel együtt.
  3. Köet elkészítése, tálalás.

    Körethez a zöldségeket daraboljuk, olívaolajon megpirítjuk, fűszerezzük Prémium Pác és Fűszerkeverékkel.A zöldségeket a csülökkel és a mártásokkal együtt tálaljuk.