Menu

Hozzávalók

+

Csükök előkészítése, elkészítés.

Mártás elkészítése.

Köet elkészítése, tálalás.


Tavaszi zöldségek, Hollandi habbal és grillezett zöldségekkel.
Könnyű, korszerű főétel.

...

Elkészítés

  1. Csükök előkészítése, elkészítés.

    Báránycsülköt megpirítjuk felforrósított olívaolajon majd mellé helyezzük a darabolt zöldségeket, együtt pirítjuk, sózzuk, felengedjük vízzel, puhára pároljuk.
    Húst kivesszük, zöldségeket lével együtt pürésítjük, átszűrjük, Umami-val ízesítjük.
  2. Mártás elkészítése.

    Felforraljuk a borsikafűvel a RAMA Habalapot, leszűrjük, hűtjük.
    A Folyékony Hollandi mártás alapot szifonba töltjük a tejszínnel együtt.
  3. Köet elkészítése, tálalás.

    Körethez a zöldségeket daraboljuk, olívaolajon megpirítjuk, fűszerezzük Prémium Pác és Fűszerkeverékkel.
    A zöldségeket a csülökkel és a mártásokkal együtt tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü