Menu

Hozzávalók

+

Csükök előkészítése, elkészítés.

Mártás elkészítése.

Köet elkészítése, tálalás.

  • cukkini** 714.3 g
  • padlizsán** 526.3 g
  • póréhagyma** 352.9 g
  • angolzeller** 400.0 g
  • koktélparadicsom* 306.1 g
  • olivaolaj 0.05 l

Tavaszi zöldségek, Hollandi habbal és grillezett zöldségekkel.
Könnyű, korszerű főétel.

...

Elkészítés

  1. Csükök előkészítése, elkészítés.

    • Báránycsülköt megpirítjuk felforrósított olívaolajon majd mellé helyezzük a darabolt zöldségeket, együtt pirítjuk, sózzuk, felengedjük vízzel, puhára pároljuk.
    • Húst kivesszük, zöldségeket lével együtt pürésítjük, átszűrjük, Umami-val ízesítjük.
  2. Mártás elkészítése.

    • Felforraljuk a borsikafűvel a tejszínt.
    • A Folyékony Hollandi mártás alapot szifonba töltjük a fűszeres tejszínnel együtt.
  3. Köet elkészítése, tálalás.

    • Körethez a zöldségeket daraboljuk, sózzuk borsozzuk, olívaolajon megpirítjuk.
    • A zöldségeket a csülökkel és a mártásokkal együtt tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü