Menu

Hozzávalók

+

Csükök előkészítése, elkészítés.

Mártás elkészítése.

Köet elkészítése, tálalás.

Elkészítés

  1. Csükök előkészítése, elkészítés.

    Báránycsülköt megpirítjuk felforrósított olívaolajon majd mellé helyezzük a darabolt zöldségeket, együtt pirítjuk, sózzuk, felengedjük vízzel, puhára pároljuk.Húst kivesszük, zöldségeket lével együtt pürésítjük, átszűrjük, Umami-val ízesítjük.

  2. Mártás elkészítése.

    Felforraljuk a borsikafűvel a RAMA Habalapot, leszűrjük, hűtjük.A Folyékony Hollandi mártás alapot szifonba töltjük a tejszínnel együtt.
  3. Köet elkészítése, tálalás.

    Körethez a zöldségeket daraboljuk, olívaolajon megpirítjuk, fűszerezzük Prémium Pác és Fűszerkeverékkel.A zöldségeket a csülökkel és a mártásokkal együtt tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü