Báránycsülök pirított zöldségekkel, borsikafüves hollandi mártással
Tavaszi zöldségek, Hollandi habbal és grillezett zöldségekkel.
Könnyű, korszerű főétel.

Hozzávalók
Csükök előkészítése, elkészítés.
-
báránycsülök csontos* 5333.3 g
-
vöröshagyma 222.2 g
-
sárgarépa** 700 g
-
zeller, gumó 150 g
-
fokhagyma* 21.1 g
-
rozmaring, friss** 10 g
-
só 20 g
Mártás elkészítése.
-
borsikafű** 2 g
-
RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
Köet elkészítése, tálalás.
-
cukkini** 714.3 g
-
padlizsán** 526.3 g
-
póréhagyma** 352.9 g
-
angolzeller** 400 g
-
koktélparadicsom* 306.1 g
-
olivaolaj 0.05 l
Elkészítés
-
Csükök előkészítése, elkészítés.
Báránycsülköt megpirítjuk felforrósított olívaolajon majd mellé helyezzük a darabolt zöldségeket, együtt pirítjuk, sózzuk, felengedjük vízzel, puhára pároljuk. Húst kivesszük, zöldségeket lével együtt pürésítjük, átszűrjük, Umami-val ízesítjük.
-
Mártás elkészítése.
Felforraljuk a borsikafűvel a RAMA Habalapot, leszűrjük, hűtjük. A Folyékony Hollandi mártás alapot szifonba töltjük a tejszínnel együtt. -
Köet elkészítése, tálalás.
Körethez a zöldségeket daraboljuk, olívaolajon megpirítjuk, fűszerezzük Prémium Pác és Fűszerkeverékkel. A zöldségeket a csülökkel és a mártásokkal együtt tálaljuk.