Hozzávalók

+

Csükök előkészítése, elkészítés.

Mártás elkészítése.

Köet elkészítése, tálalás.

  • cukkini** 714.3 g
  • padlizsán** 526.3 g
  • póréhagyma** 352.9 g
  • angolzeller** 400.0 g
  • koktélparadicsom* 306.1 g
  • KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakhez 0,75 kg 30.0 g
  • olivaolaj 0.05 l

Tavaszi zöldségek, Hollandi habbal és grillezett zöldségekkel.
Könnyű, korszerű főétel.

...

Elkészítés

  1. Csükök előkészítése, elkészítés.

    Báránycsülköt megpirítjuk felforrósított olívaolajon majd mellé helyezzük a darabolt zöldségeket, együtt pirítjuk, sózzuk, felengedjük vízzel, puhára pároljuk.
    Húst kivesszük, zöldségeket lével együtt pürésítjük, átszűrjük, Umami-val ízesítjük.
  2. Mártás elkészítése.

    Felforraljuk a borsikafűvel a Schlagobers Habalapot, leszűrjük, hűtjük.
    A Folyékony Hollandi mártás alapot szifonba töltjük a tejszínnel együtt.
  3. Köet elkészítése, tálalás.

    Körethez a zöldségeket daraboljuk, olívaolajon megpirítjuk, fűszerezzük Prémium Pác és Fűszerkeverékkel.
    A zöldségeket a csülökkel és a mártásokkal együtt tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü