Kulisszatitkok - Hogyan készül Varjú Viktor két kedvenc The Vegetarian Butcher étele?
Kövessük végig lépésről lépésre, a 'Vegán húspogácsa gombákkal és mozzarellával' és a ' Vegetáriánus növényi kolbászos "szeparált omlett" recepteket!
Ahhoz, hogy egy húsmentes ételt legalább annyiért étlapra tehessünk, mint a húsos variánsokat, legalább olyan színvonalú tányért kell létrehoznunk. A The Vegetarian Butcher termékekkel szinte ugyan úgy kell dolgzni, mint a hússal, de néhány kisebb különbségre (például hogy nem veszít vizet) az elején még jobban figyelnünk kell.
A vegán ételekben természetesen nem lehet semmilyen állati összetevő, például sajt vagy tojás, míg a vegetáriánus fogásokból ezek segítségével igazi különlegességeket is feltálalhatunk. Most két ilyen vegetáriánus étel fázisos bemutatása következik!

Készítse el Varjú Viktor The Vegetarian Butcher receptjeit!
Két kedvencet mutatunk be most lépésről lépésre.
Ha még többet szeretne megtudni Varjú Viktor receptejeiből, vásároljon a termékekből, és legyen a kiválasztottak között, akik részt vehetnek exkluzív mesterkurzusán! A részletekért keresse Gasztronómiai Szaktanácsadóját!
VEGÁN THE VEGETARIAN BUTCHER HÚSPOGÁCSA GOMBÁKKAL ÉS MOZZARELLÁVAL

IGY NÉZ MAJD KI AZ ELKÉSZÜLT TÁNYÉRUNK
Vágjunk hát bele!

1. FÁZIS
Kevés zsiradékon megsütjük a vegán burger pogácsákat és a gomba raguval együtt melegen tartjuk

2. FÁZIS
Szabi Pék rozskenyerét megpirítjuk, elrendezzük rajta a feltéteket

3. FÁZIS
A petrezselyemolajat befecskendezzük a mozzarella közepébe.

4. FÁZIS
Dekoráljuk dehidratált petrezselyem porral, vadon termő mezei hajtásokkal, mandolinozott nyers barna csiperke szeletekkel.
THE VEGETARIAN BUTCHER VEGETÁRIÁNUS NÖVÉNYI KOLBÁSZOS "SZEPARÁLT OMLETT", POHÁRBAN

IGY NÉZ MAJD KI AZ ELKÉSZÜLT ÉTELÜNK
Kezdhetjük?

1. FÁZIS
Tojássárgáját nyomunk a poharunk aljába

2. FÁZIS
Rátesszük a meleg Umamival ízesített kolbászkarikákat

3. FÁZIS
Pirított kalács kockákat teszünk mellé

4. FÁZIS
Julianne medvehagymával frissítjük

5. FÁZIS
Tojásfehérje habot teszünk a tetejére

6. FÁZIS
Fűszerpaprikával megszórjuk és kész
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek