Kulisszatitkok - Hogyan készül Varjú Viktor kedvenc The Vegetarian Butcher étele?
Kövessük végig lépésről lépésre, a 'Vegán húspogácsa gombákkal és mozzarellával' receptet!
Ahhoz, hogy egy húsmentes ételt legalább annyiért étlapra tehessünk, mint a húsos variánsokat, legalább olyan színvonalú tányért kell létrehoznunk. A The Vegetarian Butcher termékekkel szinte ugyan úgy kell dolgzni, mint a hússal, de néhány kisebb különbségre (például hogy nem veszít vizet) az elején még jobban figyelnünk kell.
A vegán ételekben természetesen nem lehet semmilyen állati összetevő, például sajt vagy tojás, míg a vegetáriánus fogásokból ezek segítségével igazi különlegességeket is feltálalhatunk. Most egy ilyen vegetáriánus étel fázisos bemutatása következik!
![Varju Viktor Varju Viktor](/sef-inspiraciok/the-vegetarian-butcher/receptotletek/varju-viktor-ket-kedvence-lepesrol-lepesre/jcr:content/parsys/content-aside-footer/columncontrol_copy_1/columnctrl_parsys_1/textimage/image.transform/jpeg-optimized/image.1623943699664.jpg)
Készítse el Varjú Viktor The Vegetarian Butcher receptjeit!
Kedvencét most bemutatjuk lépésről lépésre.
Ha még többet szeretne megtudni Varjú Viktor receptejeiből, vásároljon a termékekből, és próbálja ki őket!
VEGÁN THE VEGETARIAN BUTCHER HÚSPOGÁCSA GOMBÁKKAL ÉS MOZZARELLÁVAL
![IGY NÉZ MAJD KI AZ ELKÉSZÜLT TÁNYÉRUNK IGY NÉZ MAJD KI AZ ELKÉSZÜLT TÁNYÉRUNK](/sef-inspiraciok/the-vegetarian-butcher/receptotletek/varju-viktor-ket-kedvence-lepesrol-lepesre/jcr:content/parsys/content-aside-footer/tipsandadvice/image.img.jpg/1623880235418.jpg)
IGY NÉZ MAJD KI AZ ELKÉSZÜLT TÁNYÉRUNK
Vágjunk hát bele!
![1. FÁZIS 1. FÁZIS](/sef-inspiraciok/the-vegetarian-butcher/receptotletek/varju-viktor-ket-kedvence-lepesrol-lepesre/jcr:content/parsys/content-aside-footer/tipsandadvice_1005222008/image.img.jpg/1624347940589.jpg)
1. FÁZIS
Kevés zsiradékon megsütjük a vegán burger pogácsákat és a gomba raguval együtt melegen tartjuk
![2. FÁZIS 2. FÁZIS](/sef-inspiraciok/the-vegetarian-butcher/receptotletek/varju-viktor-ket-kedvence-lepesrol-lepesre/jcr:content/parsys/content-aside-footer/tipsandadvice_1993796131/image.img.jpg/1623939639160.jpg)
2. FÁZIS
Szabi Pék rozskenyerét megpirítjuk, elrendezzük rajta a feltéteket
![3. FÁZIS 3. FÁZIS](/sef-inspiraciok/the-vegetarian-butcher/receptotletek/varju-viktor-ket-kedvence-lepesrol-lepesre/jcr:content/parsys/content-aside-footer/tipsandadvice_199379/image.img.jpg/1623939712093.jpg)
3. FÁZIS
A petrezselyemolajat befecskendezzük a mozzarella közepébe.
![4. FÁZIS 4. FÁZIS](/sef-inspiraciok/the-vegetarian-butcher/receptotletek/varju-viktor-ket-kedvence-lepesrol-lepesre/jcr:content/parsys/content-aside-footer/tipsandadvice_199379_1125966099/image.img.jpg/1623939733135.jpg)
4. FÁZIS
Dekoráljuk dehidratált petrezselyem porral, vadon termő mezei hajtásokkal, mandolinozott nyers barna csiperke szeletekkel.
Receptkönyvbe teszem!
Jelentkezzen be, hogy létrehozza saját személyes receptkönyvét
Csatlakozzon a világszerte több, mint 1 millió séfhez, akiket az UFS már inspirált. Fiók létrehozása Már rendelkezik fiókkal? BejelentkezésThe Vegetarian Butcher Vegán burger pogácsa 20x113g (2,26 kg)
Gyorsfagyasztott, növényi alapú burger pogácsa vassal és B12-vitaminnal dúsítva.
Tovább a termékhez!Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek