Rengeteg finom étel, egy termékkel! Nyűgözze le vendégeit ízletes mártásokkal, levesekkel, pácokkal. Állandó minőség és íz, ezt nyújtják a Knorr Professional Folyékony Levesalapok .

Megbízható alapanyagok, különféle igényekhez:

  • Gluténmentes
  • Laktózmentes
  • Nem tartalmaz mesterséges ízfokozót és mesterséges színezéket
  • Vegán alternatíva is elérhető (Zöldség Alap)

A Knorr Professional Koncentrált Folyékony Alapokkal azonnal készíthet alaplevet a további felhasználáshoz, húsleves jellegű leveseket, illetve fondot is ízesíthet vele. A folyékony termékek előnye, hogy azonnal oldódnak.

A Knorr Professional Koncentrált Folyékony Alapokkal könnyedén gazdag ízt adhat a pácoknak vagy marinádoknak. Rövid idő alatt ízesítheti a zöldségeket, halakat vagy húsokat is.

Minden séf titka az ételeinek fűszerezésében rejlik. A koncentrált folyékony alapok segítségével gyorsan és könnyedén kihozhatja az összetevők ízét és aromáját. Legyen szó hideg vagy meleg felhasználásról, biztos lehet benne, hogy a végeredmény minden alkalommal ízletes lesz.

Az ételeink ízét gazdagítani akarjuk, további aromát, ízanyagot adva hozzá. Knorr Professional Folyékony Alap ellenállhatatlanabbá teszi zöldségeinket, húsételeinket.

A Knorr Professional Koncentrált Folyékony Alapok kiemelik az alapanyagok ízét, könnyen oldódnak hideg- és meleg konyhai alkalmazás során is.

00:00

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü