Menu

Hozzávalók

+

Húsgaluska elkészítése

Leves elkészítése


Ez a finom leves megfelelően elkészítve kíváló fogás a gluténérzékeny fogyasztók számára. A receptet készítette Molnár György szakoktató.

...

Elkészítés

  1. Húsgaluska elkészítése

    • A darált pulykacombot a KNORR Burgonypehellyel, egész tojással, sóval összegyúrjuk.
    • Az így kapott galuskamasszát a gyöngyözően forró levesbe szaggatjuk.
  2. Leves elkészítése

    • A zöldségeket kockára vagjuk, a karfiolt kis rózsákra szedjük.
    • A darabolt zöldségeket és a zöldborsót allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal ízesített vízben feltesszük főni.
    • A levesbe szaggatjuk a húsgaluskát és lassú forralással az összetevők puhulásáig főzzük a levest.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
  3. Tálalás és tipp

    • A levest ízlés szerint dúsíthatjuk RAMA Cremefine profi főzőkrémmel is.
    • Ahúsgaluskába keverhetünk köles lisztet, vagy hajdinalisztet, így növelhetjük a galuska tápanyagtartalmát.
    • A galuskát elkészíthetjük külön is, ízesített főzőlében.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü