Zöldséges curry-s szarvasragu, pirított szalvétagombóccal
Előszeretettel fogyasztunk vadakat ősszel, a barna szín és íz dominál amit curry pasztával tettünk hangsúlyosabbá. Igazi szín és íz orgia.

Hozzávalók
Zöldséges curry-s szarvasragu, pirított szalvétagombóccal
−
+
€396.0
Ragu készítés.
Szarvas lapocka
/g
1200.0 g
0%
napraforgóolaj**
/l
0.1 l
0%
Sárga Curry Paszta
/g
20.0 g
0%
vöröshagyma
/kg
0.44 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.0 kg
0%
vegyes zöldség*
/g
600.0 g
0%
Szalvétagombóc készítés.
/
Ragu készítés.
-
Szarvas lapocka 1200.0 g
-
napraforgóolaj** 0.1 l
-
Sárga Curry Paszta 20.0 g
-
vöröshagyma 0.44 kg
-
vöröshagyma
-
vegyes zöldség* 600.0 g
Szalvétagombóc készítés.
Elkészítés
-
Ragu készítés.
- Felhevített olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
- Rátesszük a kockára vágott húst és tovább pirítjuk, megsózzuk.
- Felöntjük vízzel és szakaszosan zsírjára pirítjuk.
- Közben a hozzáadjuk a vegyes zöldségeket és fűszerezzük curry pasztával és készre pároljuk.
- Beállítjuk a megfelelő folyadékmennyiséget, és besűrítjük KNORR Barna mártással, jól kiforraljuk. Ha szükséges utánízesítjük.
-
Szalvétagombóc készítés.
Előírás szerint elkészítetjük a KNORR Szalvétagombócot, ha elkészült felszeleteljük, kevés zsiradékban mindkét oldalát megpirítjuk.