Zöldséges curry-s szarvasragu, pirított szalvétagombóccal
Előszeretettel fogyasztunk vadakat ősszel, a barna szín és íz dominál amit curry pasztával tettünk hangsúlyosabbá. Igazi szín és íz orgia.

Hozzávalók
Ragu készítés.
-
Szarvas lapocka 1200 g
-
napraforgóolaj** 0.1 l
-
vöröshagyma 0.44 kg
-
vegyes zöldség* 600 g
-
KNORR Barna mártás 1 kg 100 g
-
KNORR Primerba Curry fűszerkeverék növényi olajban* 60 g
Szalvétagombóc készítés.
Elkészítés
-
Ragu készítés.
- Felhevített olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
- Rátesszük a kockára vágott húst és tovább pirítjuk, megsózzuk.
- Felöntjük vízzel és szakaszosan zsírjára pirítjuk.
- Közben a hozzáadjuk a vegyes zöldségeket és fűszerezzük KNORR Primerba Curry fűszerkeverékkel és készre pároljuk.
- Beállítjuk a megfelelő folyadékmennyiséget, és besűrítjük KNORR Barna mártással, jól kiforraljuk. Ha szükséges utánízesítjük.
-
Szalvétagombóc készítés.
Előírás szerint elkészítetjük a KNORR Szalvétagombócot, ha elkészült felszeleteljük, kevés zsiradékban mindkét oldalát megpirítjuk.