Menu

Hozzávalók

+

Ragu készítés.

Szalvétagombóc készítés.


Előszeretettel fogyasztunk vadakat ősszel, a barna szín és íz dominál amit curry pasztával tettünk hangsúlyosabbá. Igazi szín és íz orgia.

...

Elkészítés

  1. Ragu készítés.

    • Felhevített olajon lepirítjuk a finomra vágott vöröshagymát.
    • Rátesszük a kockára vágott húst és tovább pirítjuk, megsózzuk.
    • Felöntjük vízzel és szakaszosan zsírjára pirítjuk.
    • Közben a hozzáadjuk a vegyes zöldségeket és fűszerezzük curry pasztával és készre pároljuk.
    • Beállítjuk a megfelelő folyadékmennyiséget, és besűrítjük KNORR Barna mártással, jól kiforraljuk. Ha szükséges utánízesítjük.
  2. Szalvétagombóc készítés.

    Előírás szerint elkészítetjük a KNORR Szalvétagombócot, ha elkészült felszeleteljük, kevés zsiradékban mindkét oldalát megpirítjuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü