Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A hagyományos sűrítési eljárások helyett kukoricakeményítővel készült ez a tartalmas leves. Szinte bármely korosztály számára javasolt a napi menüben! A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A finomra vágott vöröshagymát felhevített olajon lepirítjuk.
    • Beletesszük a kockára vágott csirkemellet.
    • Megszórjuk allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal és felöntjük kevés vízzel.
    • Az elpárolgott vizett pótolva megpároljuk a húst.
    • Hozzáadjuk a tisztított, megmosott, darabolt zöldségeket.
    • Felengedjük a megfelelő mennyiségű vízzel és felforraljuk.
    • A zöldségek megpuhulásáig főzzük.
    • Beletesszük a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet, besűrítjük kevés vízzel elkevert KNORR MAIZENA kukoricakeméntítővel.
    • Legvégül hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget és készre forraljuk.
    • A főzés során elpárolgott vizet mindig pótolni kell.
  2. Tálalás és tipp

    • A levest forrón tálaljuk!
    • A leves ízesítéséhez használhatjuk a hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTOT.
    • Kevés citromlé hozzáadásával különlegesebbé tehetjük a levest.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü