Zöldborsós daragaluska leves (felnőtt)
A daragaluska az egyik legnépszerűbb levesbetét. Zöldséges, zöldborsós levessel kombinálva kiváló választás a heti menü tervezésekor.

Hozzávalók
Zöldborsós daragaluska leves (felnőtt)
−
+
€220.0
Leves elkészítése
zöldborsó**
/kg
0.26 kg
0%
sárgarépa
/kg
0.2 kg
0%
petrezselyemgyökér
/kg
0.2 kg
0%
zeller, gumó
/kg
0.2 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.06 l
0%
víz
/l
3.0 l
0%
KNORR Tyúkhúsleves alap - Allergénmentes* 3kg
/g
15.0 g
0%
/
Leves elkészítése
-
zöldborsó** 0.26 kg
-
sárgarépa 0.2 kg
-
petrezselyemgyökér 0.2 kg
-
zeller, gumó 0.2 kg
-
napraforgóolaj** 0.06 l
-
víz 3.0 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- Felhevített olajon lepirítjuk a darabolt zöldségeket.
- Felengedjük vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.
- Felforraljuk a levest és hozzáadjuk a zöldborsót.
- Mikor a zöldségek majdnem puhák felengedjük a levest a szükséges mennyíségűre, majd belefőzzük a KNORR Daragaluska levesbetétet.
- 2 percig főzzük majd 5-7 percig lefedve állni hagyjuk, hogy a galuska megdagadjon.
-
Tálalás és tipp
- A levest forrón tálaljuk.
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
- A daragaluskát kifőzhetjük külön vízben is, ha nagy mennyíséget készítünk