Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A daragaluska az egyik legnépszerűbb levesbetét. Zöldséges, zöldborsós levessel kombinálva kiváló választás a heti menü tervezésekor.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Felhevített olajon lepirítjuk a darabolt zöldségeket.
    • Felengedjük vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.
    • Felforraljuk a levest és hozzáadjuk a zöldborsót.
    • Mikor a zöldségek majdnem puhák felengedjük a levest a szükséges mennyíségűre, majd belefőzzük a KNORR Daragaluska levesbetétet.
    • 2 percig főzzük majd 5-7 percig lefedve állni hagyjuk, hogy a galuska megdagadjon.
  2. Tálalás és tipp

    • A levest forrón tálaljuk.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    • A daragaluskát kifőzhetjük külön vízben is, ha nagy mennyíséget készítünk
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü