Hozzávalók
Leves elkészítése
-
zöldborsó** 0.22 kg
-
sárgarépa 0.16 kg
-
petrezselyemgyökér 0.16 kg
-
zeller, gumó 0.16 kg
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
víz 2.5 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- Felhevített olajon lepirítjuk a darabolt zöldségeket.
- Felengedjük vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.
- Felforraljuk a levest és hozzáadjuk a zöldborsót.
- Mikor a zöldségek majdnem puhák felengedjük a levest a szükséges mennyíségűre, majd belefőzzük a KNORR Daragaluska levesbetétet.
- 2 percig főzzük majd 5-7 percig lefedve állni hagyjuk, hogy a galuska megdagadjon.
-
Tálalás és tipp
- A levest forrón tálaljuk.
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
- A daragaluskát kifőzhetjük külön vízben is, ha nagy mennyíséget készítünk