Zöldborsó krémleves retek forgáccsal (Óvodás korcsoport)
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Zöldborsó krémleves retek forgáccsal (Óvodás korcsoport)
−
+
€40.34
Zöldborsó krémleves retek forgáccsal
zöldborsó, fagyasztott
/g
600.0 g
0%
retek, hónapos**
/g
60.0 g
0%
vöröshagyma
/g
44.4 g
0%
KNORR Tyúkhúsleves alap - Allergénmentes* 3kg
/g
12.0 g
0%
napraforgóolaj**
/ml
15.0 ml
0%
tejszínpótló 15% (növényi alapú)**
/ml
12.0 ml
0%
kristálycukor**
/g
6.0 g
0%
petrezselyemzöld
/g
1.8 g
0%
só, jódozott
/g
0.5 g
0%
/
Zöldborsó krémleves retek forgáccsal
-
zöldborsó, fagyasztott 600.0 g
-
retek, hónapos** 60.0 g
-
vöröshagyma 44.4 g
-
napraforgóolaj** 15.0 ml
-
tejszínpótló 15% (növényi alapú)** 12.0 ml
-
kristálycukor** 6.0 g
-
petrezselyemzöld 1.8 g
-
só, jódozott 0.5 g
Elkészítés
-
Zöldborsó krémleves retek forgáccsal
A mirelit zöldborsót a felhevített olajonmegfuttatjuk.
Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöld felét, majd a Knorr Tyúkhúsleves alapból készített ízes főzőlével felengedjük a levesünket.
Hozzádjuk a karamellizált cukrot, a sót és puhára főzzük.
Ha megfőtt a levesünk, akkor a zöldborsót szitán áttörjük.
Botmixerrel egyneműsítjük, majd visszahelyezzük a tűzhelyre és a Maizena kukorica keményítő valamint a növényi tejszín keverékével besűrítjük.
A főzés befejezésekor adjuk hozzá a megmaradt petrezselyemzöldet.Vékonyra vágott retekforgáccsal tálaljuk.