Vajas spárgakrémmel sült fogas filé, paraj felfújttal, bébi parajjal és bébi céklával | Unilever Food Solutions
  1. Hal alőkészítése.

    A fogas filéket adagoljuk, amennyiben szükséges a szálkákat kiszedjük A filéket sózzuk, ízesítjük KNORR Folyékony citrussal és KNORR Halfűszer keverékkel.
  2. Köretek elkészítése.

    A spárgákat megpucoljuk, majd a végeiből pürét készítünk, sűrítjük White Roux segítségével. Spárgafejeket vajon átforgatjuk tálalás előtt. Parajleveleket megmossuk, majd tojáshabbal és liszttelösszekerjük és sütőben besütjük. Bébi céklát megtisztítás után pároljuk és jeges vízben hűtjük, majd tálalás előtt kevés vajonserpenyőben átforgatjuk.
  3. Tálalás.

    Az előkészített halat vajban serpenyőben megsütjük. A Hollandi mártást szifonba töltjük és vízfürdőbe rakjuk tálalásig. Tűzforrón tányérra rendezzük a köreteket és mellé tálaljuk a halat és a mártást.