Hozzávalók

+

Hal alőkészítése.

Köretek elkészítése.

Tálalás.


A spárga az egyik kedvenc tavaszi zöldségem.
Minden rormában és varióviójában szeretem. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Hal alőkészítése.

    • A fogas filéket adagoljuk, amennyiben szükséges a szálkákat kiszedjük
    • A filéket sózzuk, ízesítjük Folyékony citrussal. 
  2. Köretek elkészítése.

    • A spárgákat megpucoljuk, majd a végeiből pürét készítünk, sűrítjük White Roux segítségével.
    • Spárgafejeket vajon átforgatjuk tálalás előtt.
    • Parajleveleket megmossuk, majd tojáshabbal és liszttel összekeverjük és sütőben besütjük.
    • Bébi céklát megtisztítás után pároljuk és jeges vízben hűtjük, majd tálalás előtt kevés vajon serpenyőben átforgatjuk.
  3. Tálalás.

    • Az előkészített halat vajban serpenyőben megsütjük.
    • A Hollandi mártást szifonba töltjük és vízfürdőbe rakjuk tálalásig.
    • Tűzforrón tányérra rendezzük a köreteket és mellé tálaljuk a halat és a mártást.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü