Hozzávalók

+

Hal alőkészítése.

Köretek elkészítése.

Tálalás.


A spárga az egyik kedvenc tavaszi zöldségem.
Minden rormában és varióviójában szeretem. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Hal alőkészítése.

    A fogas filéket adagoljuk, amennyiben szükséges a szálkákat kiszedjük
    A filéket sózzuk, ízesítjük KNORR Folyékony citrussal és KNORR Prémium Halfűszer keverékkel.
  2. Köretek elkészítése.

    A spárgákat megpucoljuk, majd a végeiből pürét készítünk, sűrítjük White Roux segítségével.
    Spárgafejeket vajon átforgatjuk tálalás előtt.
    Parajleveleket megmossuk, majd tojáshabbal és liszttelösszekerjük és sütőben besütjük.
    Bébi céklát megtisztítás után pároljuk és jeges vízben hűtjük, majd tálalás előtt kevés vajonserpenyőben átforgatjuk.
  3. Tálalás.

    Az előkészített halat vajban serpenyőben megsütjük.
    A Hollandi mártást szifonba töltjük és vízfürdőbe rakjuk tálalásig.
    Tűzforrón tányérra rendezzük a köreteket és mellé tálaljuk a halat és a mártást.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü