Vajas spárgakrémmel sült fogas filé, paraj felfújttal, bébi parajjal és bébi céklával
A spárga az egyik kedvenc tavaszi zöldségem.
Minden rormában és varióviójában szeretem. Bennó László

Hozzávalók
Vajas spárgakrémmel sült fogas filé, paraj felfújttal, bébi parajjal és bébi céklával
−
+
€76.0
Hal alőkészítése.
Fogas*
/g
2000.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/g
100.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
70.0 g
0%
Köretek elkészítése.
vaj*
/g
200.0 g
0%
spárga**
/g
500.0 g
0%
spenót*
/g
1111.1 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
10.0 darab
0%
búzaliszt (főző, rétes)
/g
200.0 g
0%
só
/g
100.0 g
0%
Baby paraj
/g
222.2 g
0%
cékla, nyers**
/g
285.7 g
0%
Tálalás.
KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártás 1L
/l
0.3 l
0%
/
Hal alőkészítése.
-
Fogas* 2000.0 g
Köretek elkészítése.
-
vaj* 200.0 g
-
spárga** 500.0 g
-
spenót* 1111.1 g
-
tojás (extra osztályú) 10.0 darab
-
búzaliszt (főző, rétes) 200.0 g
-
só 100.0 g
-
Baby paraj 222.2 g
-
cékla, nyers** 285.7 g
Tálalás.
Elkészítés
-
Hal alőkészítése.
A fogas filéket adagoljuk, amennyiben szükséges a szálkákat kiszedjük
A filéket sózzuk, ízesítjük KNORR Folyékony citrussal és KNORR Prémium Halfűszer keverékkel. -
Köretek elkészítése.
A spárgákat megpucoljuk, majd a végeiből pürét készítünk, sűrítjük White Roux segítségével.
Spárgafejeket vajon átforgatjuk tálalás előtt.
Parajleveleket megmossuk, majd tojáshabbal és liszttelösszekerjük és sütőben besütjük.
Bébi céklát megtisztítás után pároljuk és jeges vízben hűtjük, majd tálalás előtt kevés vajonserpenyőben átforgatjuk. -
Tálalás.
Az előkészített halat vajban serpenyőben megsütjük.
A Hollandi mártást szifonba töltjük és vízfürdőbe rakjuk tálalásig.
Tűzforrón tányérra rendezzük a köreteket és mellé tálaljuk a halat és a mártást.