Menu

Hozzávalók

+

A rák elkészítése

Tálalás

  • Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L 0.1 l
  • zöldbab** 52.6 g

Egy közkedvelt rákvagdalt, vörös curry-vel és citrusos vinaigrettel. Érdekes kombinációk találkozása a tányérunkon. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. A rák elkészítése

    Vágjuk apróra a tisztított rákot.
    Ízesítsük a cukorral és a halszósszalés Folyékony Umamival.
    Adjuk hozzá a Thai Vörös Curry Pasztát a KNORR Garnélás Primerbát éskeverjük össze. Ezt követően adjuk hozzá a tojássárgáját, a finomra vágott újhagymát és kaffír lime levelet, és keverjük össze. Olajozott kézzel formázzuk tetszőleges alakúra.
  2. Elkészítés

    Közepesen forró zsiradékban mindkét oldalát süssük aranybarnára
  3. Tálalás

    Tálaljuk salátalevelekkel, levélzöldekkel, zöldbabbal,ízlés szerint locsoljuk meg HELLMANN’s Citrusos Vinaigrette-tel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü