Tod Man Kung
Egy közkedvelt rákvagdalt, vörös curry-vel és citrusos vinaigrettel. Érdekes kombinációk találkozása a tányérunkon. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Tod Man Kung
−
+
€0.0
A rák elkészítése
kristálycukor**
/g
8.0 g
0%
Thai Vörös Curry Paszta
/g
60.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/g
10.0 g
0%
tojássárgája (17 g / db)*
/darab
4.0 darab
0%
újhagyma**
/g
23.5 g
0%
Tálalás
zöldbab**
/g
52.6 g
0%
/
A rák elkészítése
-
kristálycukor** 8.0 g
-
Thai Vörös Curry Paszta 60.0 g
-
tojássárgája (17 g / db)* 4.0 darab
-
újhagyma** 23.5 g
Tálalás
-
zöldbab** 52.6 g
Elkészítés
-
A rák elkészítése
Vágjuk apróra a tisztított rákot.
Ízesítsük a cukorral és a halszósszalés Folyékony Umamival.Adjuk hozzá a Thai Vörös Curry Pasztát a KNORR Garnélás Primerbát éskeverjük össze. Ezt követően adjuk hozzá a tojássárgáját, a finomra vágott újhagymát és kaffír lime levelet, és keverjük össze. Olajozott kézzel formázzuk tetszőleges alakúra. -
Elkészítés
Közepesen forró zsiradékban mindkét oldalát süssük aranybarnára -
Tálalás
Tálaljuk salátalevelekkel, levélzöldekkel, zöldbabbal,ízlés szerint locsoljuk meg HELLMANN’s Citrusos Vinaigrette-tel.