Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A hagyományos hagymalevest színesebbé tehetjük paprika kockákkal, dúsíthatjuk tejszínnel. Így beillesztve a heti étlapra biztos a siker! A receptet készítette Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A RAMA Margarint felhevítjük és lepirítjuk a vékony félkarikákra vágott vöröshagymát.
    • Rövid pirítás után hozzáadjuk a kockára vágott kaliforniai paprikákat és felengedhetjük a megfelelő mennyiségű vízzel.
    • Ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal, őrölt borssal, szerecsendióval és felforraljuk.
    • Legvégül hozzáadjuk a RAMA Cremefine profi főzőkrémet, ízesítjük vágott bazsalikomlevéllel és alevest készre főzzük majd forrón tálaljuk.
    • A főzés során elpárolgott vizet mindíg pótolni kell!
  2. Tálalás és tipp

    • A leveshez kínálhatunk sajtos kenyérfalatokat.
    • Ízesíthetjük különböző KNORR Primerba fűszerkeverékekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü