Hozzávalók
Leves elkészítése
-
vöröshagyma 0.83 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.2 kg
-
bazsalikom 6.0 g
-
bors, őrölt** 0.7 g
-
szerecsendió, őrölt** 0.4 g
-
víz 2.5 l
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
margarin, 75 % zsirtartalmú 0.07 kg
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A RAMA Margarint felhevítjük és lepirítjuk a vékony félkarikákra vágott vöröshagymát.
- Rövid pirítás után hozzáadjuk a kockára vágott kaliforniai paprikákat és felengedhetjük a megfelelő mennyiségű vízzel.
- Ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal, őrölt borssal, szerecsendióval és felforraljuk.
- Legvégül hozzáadjuk a RAMA Cremefine profi főzőkrémet, ízesítjük vágott bazsalikomlevéllel és alevest készre főzzük majd forrón tálaljuk.
- A főzés során elpárolgott vizet mindíg pótolni kell!
-
Tálalás és tipp
- A leveshez kínálhatunk sajtos kenyérfalatokat.
- Ízesíthetjük különböző KNORR Primerba fűszerkeverékekkel.