Hozzávalók

+

Elkészítés, tálalás.


Ehhez az ételhez a malacot tradicionális módon sörrel locsolva, szalonnával kenegetve, egészben sütőm.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés, tálalás.

    A megsült omlós húst széttépkedem, körülbelül mintha pulled pork lenne.
    Ízesítem KNORR Sülthagymás umamival.
    Ebből lesz a töltelék a pitébe amihez omlós tésztát használok.
    A kápiakrémhez a paprikákat egészben, majdnem feketére sűtöm, jeges vízbe dobom, majd lehúzom a héjját, kevés tejföllel krémesítem.

    Tálaláskor mellé halmozom a fermentált zöldségeket, melyeket 3,5%-os sóoldatban pár gerezd fokhagymával 5 napig érleltem szobahômérsékleten.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü