+

Pizza tészta elkészítése.

Spárgás pizza

  1. Pizza tészta elkészítése.

    A langyos tejbe tegyük bele a cukrot, egy csipet lisztet, morzsoljuk bele az élesztőt és hagyjuk felfutni.
    Fél kiló lisztet langyosítsuk fel, adjuk hozzá a KNORR Burgonyapüré Pelyhet,
    a közepébe csináljunk egy mélyedést, ebbe öntsük a felfuttatott élesztőt.
    Szükséges mennyiségű langyos, sós viz hozzáadása után dolgozzuk ki a tésztát amíg összeáll. Kb. 10 percig dagasszuk.
    Amikor a tészta szép sima, tálba tesszük, megszórjuk kevés liszttel, letakarjuk konyharuhával, és meleg helyen kelesztjük fél órát.
    Felhasználás előtt lisztezett deszkán kerek formára nyújtjuk és helyezzük rá a megfelelő feltétet.
  2. Spárgás pizza

    A kinyújtott pizzatésztát kenjük meg KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártással.
    Szórjuk rá a darabolt KNORR Száritott paradicsomot és dekoráljuk spárgafejekkel.
    220C°-os sütőben süssük készre.
    Tálalás előtt hajtogassunk rá sonka szeleteket és szórjuk meg saláta levelekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü