Spárgás Pizza-napon szárított paradicsommal és sonkával

Hozzávalók
Spárgás Pizza-napon szárított paradicsommal és sonkával
−
+
€0.0
Pizza tészta elkészítése.
élesztő, friss*
/g
15.0 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.2 l
0%
búzaliszt (főző, rétes)
/g
500.0 g
0%
Spárgás pizza
spárga**
/g
500.0 g
0%
sonka, pármai*
/g
200.0 g
0%
Saláta Mix.
/g
100.0 g
0%
KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártás 1L
/l
0.5 l
0%
/
Pizza tészta elkészítése.
-
élesztő, friss* 15.0 g
-
tej 1,5 %** 0.2 l
-
búzaliszt (főző, rétes) 500.0 g
Spárgás pizza
-
spárga** 500.0 g
-
sonka, pármai* 200.0 g
-
Saláta Mix. 100.0 g
Elkészítés
-
Pizza tészta elkészítése.
A langyos tejbe tegyük bele a cukrot, egy csipet lisztet, morzsoljuk bele az élesztőt és hagyjuk felfutni.
Fél kiló lisztet langyosítsuk fel, adjuk hozzá a KNORR Burgonyapüré Pelyhet,
a közepébe csináljunk egy mélyedést, ebbe öntsük a felfuttatott élesztőt.
Szükséges mennyiségű langyos, sós viz hozzáadása után dolgozzuk ki a tésztát amíg összeáll. Kb. 10 percig dagasszuk.
Amikor a tészta szép sima, tálba tesszük, megszórjuk kevés liszttel, letakarjuk konyharuhával, és meleg helyen kelesztjük fél órát.
Felhasználás előtt lisztezett deszkán kerek formára nyújtjuk és helyezzük rá a megfelelő feltétet. -
Spárgás pizza
A kinyújtott pizzatésztát kenjük meg KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártással.
Szórjuk rá a darabolt KNORR Száritott paradicsomot és dekoráljuk spárgafejekkel.
220C°-os sütőben süssük készre.
Tálalás előtt hajtogassunk rá sonka szeleteket és szórjuk meg saláta levelekkel.