Hozzávalók

+

Spárga előkészítése

  • Hellmann's Citrusos vinaigrette 1L 0.2 l
  • KNORR Primerba Bazsalikom 340 g 20.0 g
  • sajt, Mozarella* 500.0 g
  • spárga** 400.0 g
  • Olivaolaj, extra szűz* 0.1 l

Bruscetta tálalása


...

Elkészítés

  1. Spárga előkészítése

    A megmosott, tisztított spárgát forrázzuk le. 
    Daraboljuk, locsoljuk meg Citrusos Vinaigrett-el, majd adjuk hozzá az apró kockákra vágott mozzarellát.
    Adjuk hozzá az olívaolajat a KNORR Primerba Bazsalikomot, fűszerezzük frissen őrölt borssal és sózzuk.
  2. Bruscetta tálalása

    Vágjunk ferde kenyérszeleteket, pirítsuk meg szárazon. 
    Dörzsöljük be fokhagymagerezdekkel és kenjük meg a Hollandi mártással.
    Halmozzuk rá a spárgás, mozzarellás ragut, dekoráljuk izgalmas formájú és színű levelekkel.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü