Spárgás Bruscetta

Hozzávalók
Spárgás Bruscetta
−
+
€0.0
Spárga előkészítése
sajt, Mozarella*
/g
500.0 g
0%
spárga**
/g
400.0 g
0%
Olivaolaj, extra szűz*
/l
0.1 l
0%
Bruscetta tálalása
fokhagyma*
/kg
0.05 kg
0%
Kenyér, francia*
/g
1000.0 g
0%
KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártás 1L
/l
0.2 l
0%
/
Spárga előkészítése
-
sajt, Mozarella* 500.0 g
-
spárga** 400.0 g
-
Olivaolaj, extra szűz* 0.1 l
Bruscetta tálalása
-
fokhagyma* 0.05 kg
-
Kenyér, francia* 1000.0 g
Elkészítés
-
Spárga előkészítése
A megmosott, tisztított spárgát forrázzuk le.Daraboljuk, locsoljuk meg Citrusos Vinaigrett-el, majd adjuk hozzá az apró kockákra vágott mozzarellát.Adjuk hozzá az olívaolajat a KNORR Primerba Bazsalikomot, fűszerezzük frissen őrölt borssal és sózzuk. -
Bruscetta tálalása
Vágjunk ferde kenyérszeleteket, pirítsuk meg szárazon.Dörzsöljük be fokhagymagerezdekkel és kenjük meg a Hollandi mártással.Halmozzuk rá a spárgás, mozzarellás ragut, dekoráljuk izgalmas formájú és színű levelekkel.