Sous Vide-olt rozmaringos sertésszűz, sokízű gombás parajjal, fokhagyma pehellyel | Unilever Food Solutions
+

A hús elkészítése.

Fokhagyma pehely.

  • fokhagyma* 52.6 g

Sokízű gombás paraj

  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.05 l
  • Shitake gomba 400 g
  • Shimejii gomba 400 g
  • Laskagomba* 400 g
  • spenót* 444.4 g
  1. A hús elkészítése.

    A sertésszüzet enyhén fűszerezzük, majd kérget sütünk rá. Vákuumzacskóba helyezzük friss rozmaringgal, és 64°C-on 1 órát sous vide-oljuk.
  2. Fokhagyma pehely.

    A fokhagymát lehelet vékonyra szeleteljük. A szeleteket sütőben, alacsony hőmérsékleten kiszárítjuk. Majd kissé megpirítjuk.
  3. Sokízű gombás paraj

    A gombákat feldaraboljuk, ízesítjük sóval, törött színes borssal, majd vajon megfuttatjuk. Amikor majdnem kész, akkor hozzákeverjük a baby paraj leveleket, és a fokhagyma pelyhet.
  4. Tálalás.

    Ízlésesen a tányér közepére halmozzuk a gomba ragut. Mellé tesszük a felszeletelt szűzet, fonnyasztott koktélparadicsommal tálaljuk.