1. A hús elkészítése.

    A sertésszüzet enyhén fűszerezzük, majd kérget sütünk rá. Vákuumzacskóba helyezzük friss rozmaringgal, és 64°C-on 1 órát sous vide-oljuk.
  2. Fokhagyma pehely.

    A fokhagymát lehelet vékonyra szeleteljük. A szeleteket sütőben, alacsony hőmérsékleten kiszárítjuk. Majd kissé megpirítjuk.
  3. Sokízű gombás paraj

    A gombákat feldaraboljuk, ízesítjük sóval, törött színes borssal, majd vajon megfuttatjuk. Amikor majdnem kész, akkor hozzákeverjük a baby paraj leveleket, és a fokhagyma pelyhet.
  4. Tálalás.

    Ízlésesen a tányér közepére halmozzuk a gomba ragut. Mellé tesszük a felszeletelt szűzet, fonnyasztott koktélparadicsommal tálaljuk.
+