Sous Vide-olt rozmaringos sertésszűz, sokízű gombás parajjal, fokhagyma pehellyel
A különféle gombák ízvilága kifejezetten harmónikus összhangot alkot a szaftos, umamis sertésszűzzel.

Hozzávalók
Sous Vide-olt rozmaringos sertésszűz, sokízű gombás parajjal, fokhagyma pehellyel
−
+
€961.0
A hús elkészítése.
sertés szűzpecsenye*
/g
1764.7 g
0%
rozmaring, friss**
/g
10.0 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/g
40.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekhez 0,75 kg
/g
50.0 g
0%
Fokhagyma pehely.
fokhagyma*
/g
52.6 g
0%
Sokízű gombás paraj
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
Shitake gomba
/g
400.0 g
0%
Shimejii gomba
/g
400.0 g
0%
Laskagomba*
/g
400.0 g
0%
spenót*
/g
444.4 g
0%
/
A hús elkészítése.
-
sertés szűzpecsenye* 1764.7 g
-
rozmaring, friss** 10.0 g
Fokhagyma pehely.
-
fokhagyma* 52.6 g
Sokízű gombás paraj
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
-
Shitake gomba 400.0 g
-
Shimejii gomba 400.0 g
-
Laskagomba* 400.0 g
-
spenót* 444.4 g
Elkészítés
-
A hús elkészítése.
A sertésszüzet enyhén fűszerezzük, majd kérget sütünk rá.
Vákuumzacskóba helyezzük friss rozmaringgal, és 64°C-on 1 órát sous vide-oljuk. -
Fokhagyma pehely.
A fokhagymát lehelet vékonyra szeleteljük. A szeleteket sütőben, alacsony hőmérsékleten kiszárítjuk. Majd kissé megpirítjuk. -
Sokízű gombás paraj
A gombákat feldaraboljuk, ízesítjük sóval, törött színes borssal, majd vajon megfuttatjuk.
Amikor majdnem kész, akkor hozzákeverjük a baby paraj leveleket, és a fokhagyma pelyhet. -
Tálalás.
Ízlésesen a tányér közepére halmozzuk a gomba ragut.
Mellé tesszük a felszeletelt szűzet, fonnyasztott koktélparadicsommal tálaljuk.