Rozmaringos csirkeraguleves májjal (felnőtt)
A közétkeztetésben szinte minden nap más alapanyagot használunk a változatosság megőrzése miatt. Ebben a levesben sokféle alapanyag találkozik és elkésztve biztos nagy sikernek fog örvendeni a fogyasztók széles körében. A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Rozmaringos csirkeraguleves májjal (felnőtt)
−
+
€124.7
Leves elkészítése
csirkemáj**
/kg
0.3 kg
0%
csirkemell**
/kg
0.3 kg
0%
zeller, gumó
/kg
0.26 kg
0%
petrezselyemgyökér
/kg
0.26 kg
0%
sárgarépa
/kg
0.26 kg
0%
zellerlevél**
/kg
0.02 kg
0%
víz
/l
3.0 l
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
KNORR Tyúkhúsleves alap - Allergénmentes* 3kg
/g
14.0 g
0%
KNORR Morzsolt rozmaring 130 g
/g
5.0 g
0%
/
Leves elkészítése
-
csirkemáj** 0.3 kg
-
csirkemell** 0.3 kg
-
zeller, gumó 0.26 kg
-
petrezselyemgyökér 0.26 kg
-
sárgarépa 0.26 kg
-
zellerlevél** 0.02 kg
-
víz 3.0 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
-
KNORR Morzsolt rozmaring 130 g 5.0 g
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- Felforrósított RAMA Culinesse Profin lepirítjuk a kockára vágott csirkemellet majd a zöldségeket.
- Ízesítjü KNORR Morzsolt rozmaringgal és felöntjük a szükséges mennyiségű vízzel.
- Felforraljuk és ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.
- Belefőzzük a megtisztított, kockára vágott csirkemájat és készre forraljuk.
- Tálaláskor a levest szórjuk meg finomra vágott zellerzöldel.
-
Tálalás és tipp
- A főzés közben elpárolgott vizet mindíg pótolni kell!
- A csirkemájat leforrázhatjuk külön is, majd így főzhetjük bele a levesbe.
- Tehetünk a levesbe tészta betétet is.
- Az elkészített levest RAMA Cremefine Profi főzőkrémmel dúsítva kíváló telt, gazdag levest kapunk.