Rántott spárgasípok, salátákkal

Hozzávalók
Rántott spárgasípok, salátákkal
−
+
€0.0
Rántott spárgasípok, salátákkal
zöldspárga*
/g
200.0 g
0%
spárga**
/g
500.0 g
0%
zsemlemorzsa**
/g
300.0 g
0%
búzaliszt (főző, rétes)
/g
300.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
4.0 darab
0%
Hellmann's Passion Fruit vinaigrette**
/l
0.2 l
0%
KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártás 1L
/l
0.2 l
0%
/
Rántott spárgasípok, salátákkal
-
zöldspárga* 200.0 g
-
spárga** 500.0 g
-
zsemlemorzsa** 300.0 g
-
búzaliszt (főző, rétes) 300.0 g
-
tojás (extra osztályú) 4.0 darab
-
Hellmann's Passion Fruit vinaigrette** 0.2 l
Elkészítés
-
Rántott spárgasípok, salátákkal
Az előkészített spárgát leforrázzuk.
A megszokott módon bepanírozzuk lisztbe, tojásba, morzsába mártva.
Forró zsiradékban egyenletesen megsütjük.
Miután megsült, szalvétára helyezve az olajtól felitatjuk.
A megsült spárgasípokatHellmann's Passion Fruit vinaigrette-el meglocsoljuk, KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártással
és pirított új burgonyával tálaljuk.