Hozzávalók

+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld 0.01 kg
  • gépsonka**
  • folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.01 l

Az édesburgonyát sokféleképpen felhasználhatjuk. Tartalmas, finom levest is főzhetünk belőle. A receptet készítette Szikora Péter, az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Az édesburgonyát és a petrezselyemgyökeretmegpucoljuk, megmossuk, majd kockákra vágjuk.
    • Az így előkészített zöldségeket RAMA Culinesse Profin lepirítjuk majd felöntjük kevés vízzel.
    • Puhulásig főzzük, ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal és KNORR Örölt köménnyel.
    • Botmixerrel leturmixoljuk a zöldségeket és felengedjük a szükséges mennyíségü vízzel.
    • A KNORR Kukoricakeményítőt elkeverjük kevés vízzel és besűrítjük vele a levest.
    • Dúsítjuk RAMA Cremefine Profi főzőkrémmel a levest és kiforraljuk.
  2. Tálalás és tipp

    • Tálalás előtt a maradék RAMA CulinesseProfin lepirítjuk a kockára vágott gépsonkát és a vágott petrezselyemzöldet és a leves tetejére szórjuk.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    • A leves ízesítésére használhatunk másallergénmentes KNORR Levesalapokat (zöldség, marha) is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü