Parajjal töltött csirkemell rolád, paprikás szárnyas mártással (felnőtt)
A spenót amellett, hogy szép színű alapanyag, finoman is elkészíthető. Ráadásul gluténmentesen. A receptet készítette Molnár György szakoktató.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Parajjal töltött csirkemell rolád, paprikás szárnyas mártással (felnőtt)
−
+
€0.0
Hús elkészítése
csirkemell**
/kg
1.0 kg
0%
spenót, leveles, fagyasztott**
/kg
0.7 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.06 l
0%
KNORR Tyúkhúsleves alap - Allergénmentes* 3kg
/g
26.0 g
0%
Mártás és köret elkészítése
tészta, gluténmentes
/kg
0.9 kg
0%
napraforgóolaj**
/l
0.03 l
0%
kaliforniai paprika, szines**
/kg
0.4 kg
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.35 l
0%
KNORR Tyúkhúsleves alap - Allergénmentes* 3kg
/g
9.0 g
0%
/
Hús elkészítése
-
csirkemell** 1.0 kg
-
spenót, leveles, fagyasztott** 0.7 kg
-
napraforgóolaj** 0.06 l
Mártás és köret elkészítése
-
tészta, gluténmentes 0.9 kg
-
napraforgóolaj** 0.03 l
-
kaliforniai paprika, szines** 0.4 kg
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.35 l
Elkészítés
-
Hús elkészítése
- A csirkemelleket nyitott szeleteléssel megnyitjuk és kiklopfoljuk.
- A parajt kiolvasztjuk, alaposan lecsepegtetjük.
- A húsokat allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal fűszerezzük és rátesszük az előzőleg olajon átfuttatott leveles parajt.
- Felgöngyöljük és olajjal vékonyan kikent alufóliába csomagoljuk.
- Sütőben megsütjük a tekercseket.
-
Mártás és köret elkészítése
- A tésztát előírás szerint megfőzzük.
- A paprikákból apró kockákat vágunk amiket forró olajon kicsit megpirítunk.
- Feleengedjük kb 0.5 liter vízzel és ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.
- A KNORR MAIZENA Kukoricakeményítőt elkeverjük a RAMA Cremefine profi főzékrémmel és besűrítjük vele a mártást.
-
Tálalás és tipp
- A roládokból karikákat vágunk és a tésztával tálaljuk, úgy, hogy a hús alá öntjük a mártást.
- A hús töltelékébe rakhatunk másfajta zöldségeket is.
- Ha kombi sütőben készítjük el a roládot használhatjuk a gőzölős funkciót is.