Hozzávalók
Hús elkészítése
-
csirkemell** 1.0 kg
-
spenót, leveles, fagyasztott** 0.7 kg
-
napraforgóolaj** 0.06 l
Mártás és köret elkészítése
-
tészta, gluténmentes 0.9 kg
-
napraforgóolaj** 0.03 l
-
kaliforniai paprika, szines** 0.4 kg
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.35 l
Elkészítés
-
Hús elkészítése
- A csirkemelleket nyitott szeleteléssel megnyitjuk és kiklopfoljuk.
- A parajt kiolvasztjuk, alaposan lecsepegtetjük.
- A húsokat allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal fűszerezzük és rátesszük az előzőleg olajon átfuttatott leveles parajt.
- Felgöngyöljük és olajjal vékonyan kikent alufóliába csomagoljuk.
- Sütőben megsütjük a tekercseket.
-
Mártás és köret elkészítése
- A tésztát előírás szerint megfőzzük.
- A paprikákból apró kockákat vágunk amiket forró olajon kicsit megpirítunk.
- Feleengedjük kb 0.5 liter vízzel és ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.
- A KNORR MAIZENA Kukoricakeményítőt elkeverjük a RAMA Cremefine profi főzékrémmel és besűrítjük vele a mártást.
-
Tálalás és tipp
- A roládokból karikákat vágunk és a tésztával tálaljuk, úgy, hogy a hús alá öntjük a mártást.
- A hús töltelékébe rakhatunk másfajta zöldségeket is.
- Ha kombi sütőben készítjük el a roládot használhatjuk a gőzölős funkciót is.