Menu

Hozzávalók

+

Hús elkészítése

Mártás és köret elkészítése


A spenót amellett, hogy szép színű alapanyag, finoman is elkészíthető. Ráadásul gluténmentesen. A receptet készítette Molnár György szakoktató.

...

Elkészítés

  1. Hús elkészítése

    • A csirkemelleket nyitott szeleteléssel megnyitjuk és kiklopfoljuk.
    • A parajt kiolvasztjuk, alaposan lecsepegtetjük.
    • A húsokat allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal fűszerezzük és rátesszük az előzőleg olajon átfuttatott leveles parajt.
    • Felgöngyöljük és olajjal vékonyan kikent alufóliába csomagoljuk.
    • Sütőben megsütjük a tekercseket.
  2. Mártás és köret elkészítése

    • A tésztát előírás szerint megfőzzük.
    • A paprikákból apró kockákat vágunk amiket forró olajon kicsit megpirítunk.
    • Feleengedjük kb 0.5 liter vízzel és ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.
    • A KNORR MAIZENA Kukoricakeményítőt elkeverjük a RAMA Cremefine profi főzékrémmel és besűrítjük vele a mártást.
  3. Tálalás és tipp

    • A roládokból karikákat vágunk és a tésztával tálaljuk, úgy, hogy a hús alá öntjük a mártást.
    • A hús töltelékébe rakhatunk másfajta zöldségeket is.
    • Ha kombi sütőben készítjük el a roládot használhatjuk a gőzölős funkciót is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü