Hozzávalók

+

Zöldségek előkészítése.

Rák elkészítése, tálalás.

  • garnéla rák, fejjel 16/20* 6666.7 g

Tavaszi  spárga saláta Málnás vinaigrettel, üde és lágy körete bármilyen bő zsiradékban sült húsnak vagy tenger gyümölcseinek.

...

Elkészítés

  1. Zöldségek előkészítése.

    • A tisztított spárgát megfőzzük és lehűtjük.
    • Daraboljuk fel a többi zöldséget és keverjük össze hollandi mártással.
  2. Rák elkészítése, tálalás.

    • Az előkészített rákot sózzuk borsozzuk és a megszokott módon panírozzuk be pankó morzsába.
    • Bő forró zsiradékban süssük ki.
    • Rendezzük el a tányéron a beízesített salátát a spárgát és halmozzuk mellé a kisütött rákfarkakat.
    • Töltsük szifonba a folyékony hollandi mártás t és nyomjunk minden tányérra belőle.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü