Menu

Hozzávalók

+

Zöldségek előkészítése.

  • zöldspárga* 300.0 g
  • spárga** 300.0 g
  • koktélparadicsom 204.1 g
  • cikória 142.9 g
  • Saláta Mix. 117.6 g
  • radicchio saláta** 100.0 g
  • Hellmann's Málnás vinaigrette 1L 0.3 l

Rák elkészítése, tálalás.


Tavaszi  spárga saláta Málnás vinaigrettel, üde és lágy körete bármilyen bő zsiradékban sült húsnak vagy tenger gyümölcseinek.

...

Elkészítés

  1. Zöldségek előkészítése.

    A tisztított spárgát megfőzzük és lehűtjük.
    Daraboljuk fel a többi zöldséget és keverjük összeHellmann's Málnás vinaigrette-el.
  2. Rák elkészítése, tálalás.

    Az előkészített rákot fűszerezzük be a Prémium Halak fűszerkeverékkel és a megszokott módon panírozzuk be pankómorzsába.
    Bő forró zsiradékban süssük ki.
    Rendezzük el a tányérona beízesített salátát a spárgát és halmozzuk mellé a kisütött rákfarkakat.
    Töltsük szifonba a KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártás t és nyomjunk minden tányérra belőle.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü