Pankómorzsában sült rákfarkak spárga salátával, hollandi habbal
Tavaszi spárga saláta Málnás vinaigrettel, üde és lágy körete bármilyen bő zsiradékban sült húsnak vagy tenger gyümölcseinek.

Hozzávalók
Zöldségek előkészítése.
-
zöldspárga* 300 g
-
spárga** 300 g
-
koktélparadicsom 204.1 g
-
cikória 142.9 g
-
Saláta Mix. 117.6 g
-
radicchio saláta** 100 g
Rák elkészítése, tálalás.
-
garnéla rák, fejjel 16/20* 6666.7 g
Elkészítés
-
Zöldségek előkészítése.
A tisztított spárgát megfőzzük és lehűtjük. Daraboljuk fel a többi zöldséget és keverjük összeHellmann's Málnás vinaigrette -el. -
Rák elkészítése, tálalás.
Az előkészített rákot fűszerezzük be a Prémium Halak fűszerkeverékkel és a megszokott módon panírozzuk be pankómorzsába. Bő forró zsiradékban süssük ki. Rendezzük el a tányérona beízesített salátát a spárgát és halmozzuk mellé a kisütött rákfarkakat. Töltsük szifonba a KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártás t és nyomjunk minden tányérra belőle.