Hozzávalók
Hús előkészítése, elkészítése.
-
sertés szűzpecsenye* 2352.9 g
-
Thai Vörös Curry Paszta 80.0 g
-
földimogyoró** 240.0 g
Köret elkészítése
-
póréhagyma** 352.9 g
-
padlizsán** 315.8 g
-
cukkini** 571.4 g
-
sárgarépa 400.0 g
-
lebbencs tészta* 1500.0 g
-
olivaolaj 0.2 l
Elkészítés
-
Hús előkészítése, elkészítése.
A mangalicaszűz filét előpirítjuk, majd vörös curry-vel fűszerezzük és sous-vide kádban elkészítjük.
Az elkészült mangalica szüzet kukoricakeményítőbe,tojásfehérjébe mártjuk és aprított mogyoróba forgatjuk, majd sütőbe helyezzük 1 percre. -
Köret elkészítése
Lebbencs tésztát kicsit összetörjük, majd kifőzzük.
A zöldségeket aprítjuk majd elsőnek a tésztát pirítjuk át egy kevés olíva olajon és később adjuk hozzá a zöldséget, a vágán ízesítjük Folyékony Umamival. -
Tálalás.
Mélytányérba tesszük középre a tésztát, a mangalica medaliont neki támasztjuk pecsenyelevet öntünk alá és zöldfűszerekkel dekoráljuk.