Menu

Hozzávalók

+

Hús előkészítése, elkészítése.

Köret elkészítése


A lebbencs tészta egy tradicionális alapanyagunk, bátran alkalmazom köretek elkészítésénél. A távol-keleti ízvilággal harmonizáló főételt készíthettem ezzel az egyszerű tésztával. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Hús előkészítése, elkészítése.

    A mangalicaszűz filét előpirítjuk, majd vörös curry-vel fűszerezzük és sous-vide kádban elkészítjük.
    Az elkészült mangalica szüzet kukoricakeményítőbe,tojásfehérjébe mártjuk és aprított mogyoróba forgatjuk, majd sütőbe helyezzük 1 percre.
  2. Köret elkészítése

    Lebbencs tésztát kicsit összetörjük, majd kifőzzük.
    A zöldségeket aprítjuk majd elsőnek a tésztát pirítjuk át egy kevés olíva olajon és később adjuk hozzá a zöldséget, a vágán ízesítjük Folyékony Umamival.
  3. Tálalás.

    Mélytányérba tesszük középre a tésztát, a mangalica medaliont neki támasztjuk pecsenyelevet öntünk alá és zöldfűszerekkel dekoráljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü