+

Hús előkészítése, elkészítése.

Köret elkészítése

  • póréhagyma** 352.9 g
  • padlizsán** 315.8 g
  • cukkini** 571.4 g
  • sárgarépa** 400 g
  • lebbencs tészta* 1500 g
  • olivaolaj** 0.2 l
  1. Hús előkészítése, elkészítése.

    A mangalicaszűz filét előpirítjuk, majd vörös curry-vel fűszerezzük és sous-vide kádban elkészítjük.
    Az elkészült mangalica szüzet tojásfehérjébe mártjuk, és aprított mogyoróba forgatjuk, majd sütőbe helyezzük 1 percre.
  2. Köret elkészítése

    Lebbencs tésztát kicsit összetörjük, majd kifőzzük.
    A zöldségeket aprítjuk majd elsőnek a tésztát pirítjuk át egy kevés olíva olajon és később adjuk hozzá a zöldséget.
  3. Tálalás.

    Mélytányérba tesszük középre a tésztát, a mangalica medaliont neki támasztjuk pecsenyelevet öntünk alá és zöldfűszerekkel dekoráljuk.
+