Hozzávalók
Leves elkészítése
-
cukkini** 0.3 kg
-
angolzeller** 0.3 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.2 kg
-
vöröshagyma 0.1 kg
-
víz 2.5 l
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
Tálalás és tipp
-
petrezselyemzöld 0.01 kg
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk és daraboljuk.
- Forró RAMA Culinesse profin lepirítjuk a vöröshagymát majd egy kissé a többi zöldséget.
- Felengedjük a megfelelő mennyíségű vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal és KNORR Morzsolt oregánóval.
- Amikor a zöldségek megpuhultak, de nem főttek szét dúsítjuk a levest RAMA Cremefine profi főzőkrémmel és készre forraljuk.
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
-
Tálalás és tipp
- Tálaláskor szórjuk meg a levest finomra vágott friss petrezselyemzölddel.
- Ha sűrűbbre szeretnénk főzni a levest használjuk KNORR Maizena Kukoricakeményítőt a sűrítésre.
- A leves be főzött zöldségek igény szerint változtathatóak!