Mediterrán zöldségraguleves (7-10 éves korcsoport)
Ragulevest nem csak hússal lehet készíteni. Erre példa ez a recept melyet Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje készített.
/main-header.jpg)
Hozzávalók
Mediterrán zöldségraguleves (7-10 éves korcsoport)
−
+
€106.1
Leves elkészítése
cukkini**
/kg
0.3 kg
0%
angolzeller**
/kg
0.3 kg
0%
kaliforniai paprika, szines**
/kg
0.2 kg
0%
vöröshagyma
/kg
0.1 kg
0%
víz
/l
2.5 l
0%
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú
/l
0.2 l
0%
folyékony növényi zsiradék vajaromával
/l
0.05 l
0%
KNORR Tyúkhúsleves alap - Allergénmentes* 3kg
/g
19.0 g
0%
KNORR Morzsolt oregánó 150 g
/g
1.0 g
0%
Tálalás és tipp
petrezselyemzöld
/kg
0.01 kg
0%
/
Leves elkészítése
-
cukkini** 0.3 kg
-
angolzeller** 0.3 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.2 kg
-
vöröshagyma 0.1 kg
-
víz 2.5 l
-
főzőkrém,15% növényi zsírtartalmú 0.2 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.05 l
-
KNORR Morzsolt oregánó 150 g 1.0 g
Tálalás és tipp
-
petrezselyemzöld 0.01 kg
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk és daraboljuk.
- Forró RAMA Culinesse profin lepirítjuk a vöröshagymát majd egy kissé a többi zöldséget.
- Felengedjük a megfelelő mennyíségű vízzel, ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal és KNORR Morzsolt oregánóval.
- Amikor a zöldségek megpuhultak, de nem főttek szét dúsítjuk a levest RAMA Cremefine profi főzőkrémmel és készre forraljuk.
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
-
Tálalás és tipp
- Tálaláskor szórjuk meg a levest finomra vágott friss petrezselyemzölddel.
- Ha sűrűbbre szeretnénk főzni a levest használjuk KNORR Maizena Kukoricakeményítőt a sűrítésre.
- A leves be főzött zöldségek igény szerint változtathatóak!