Hozzávalók
Elkészítés
-
csirkemell** 0.9 kg
-
padlizsán** 0.3 kg
-
cukkini** 0.3 kg
-
kaliforniai paprika, szines** 0.24 kg
-
póréhagyma** 0.2 kg
-
fokhagyma, hámozott** 0.03 kg
-
só 7.0 g
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.06 l
Elkészítés
-
Elkészítés
- A csirkemelleket kockákra vágjuk.
- A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és daraboljuk.
- Folyékony növényi sütőzsiradékon lepirítjuk a vágott póréhagymát majd a csirkemellet.
- Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a vágott zöldségeket.
- Ízesítjük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal és KNORR Morzsolt oregánoval.
- Összepirítjuk a hús és a zöldségeket majd kevés vizet aláöntve készre főzüük,úgy hogy maradjon valamennyi szaftja a ragunak.
- A KNORR Előfőzött hosszúszemű rizst a csomagoláson feltüntetett módon enyhén sós vízben megfőzzük.
- A kész rizst tálalás előtt összekeverjük csirkével és a zöldségekkel.
-
Tálalás és tipp
- Ha lehet használjunk idényzöldségeket a rizseshúshoz.
- Készíthetünk hozzá mártást különböző KNORR Mártásalapokból és KNORR krémleves alapokból (sajt, brokkoli, spárga, stb.)