Marha velőscsont, epres lilahagyma lekvárral, spárgás friss zöldekkel
Egy mindeki által kedvelt és ismert klasszikus alapanyag a marha velőscsont.
Egy új technológiával és friss tavaszi alapanyagokkal elkészítve. Izgalmas és érdekes ízkombináció.

Hozzávalók
Marha velőscsont, epres lilahagyma lekvárral, spárgás friss zöldekkel
−
+
€41.8
Előkészítés
marha velőscsont*
/g
2000.0 g
0%
zöldspárga*
/g
200.0 g
0%
Vegyes saláták**
/g
176.5 g
0%
kígyóuborka**
/g
100.0 g
0%
koktélparadicsom*
/g
102.0 g
0%
kaliforniai paprika, szines**
/g
50.0 g
0%
retek, hónapos**
/g
100.0 g
0%
Elkészítés
lilahagyma**
/g
400.0 g
0%
méz**
/g
100.0 g
0%
eper*
/g
222.2 g
0%
Tálalás
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/g
40.0 g
0%
/
Előkészítés
-
marha velőscsont* 2000.0 g
-
zöldspárga* 200.0 g
-
Vegyes saláták** 176.5 g
-
kígyóuborka** 100.0 g
-
koktélparadicsom* 102.0 g
-
kaliforniai paprika, szines** 50.0 g
-
retek, hónapos** 100.0 g
Elkészítés
-
lilahagyma** 400.0 g
-
méz** 100.0 g
-
eper* 222.2 g
Tálalás
Elkészítés
-
Előkészítés
A velőscsontot a hártyáktól megtisztítjuk, vákumozzuk és 58 °C-on 1,5 órát hőkezeljük.
A friss zöldeket megmossuk, ízlés szerint szeleteljük. -
Elkészítés
Virágmézen megfuttatjuk a vékony szeletekre vágott lilahagymát, durva borssal, sóval ízesítjük, balzsamecettel meglocsoljuk, készre pároljuk.
A végén brunoise-re vágott eperrel összeforgatjuk, csak rövid ideig melegítjük, hogy ne veszítse el az eper a színét. -
Tálalás
Tálalás előtt a csontot szalamander alatt megpirítjuk, a végén Umami-val és a kisült zsirjával locsoljuk, durvaborssal megszórjuk, friss saláta mellé helyezzük az epres lilahagyma lekvárral és a levélzöldekkel.