Hozzávalók
Leves elkészítése
-
csirkemell, darált 0.32 kg
-
víz 2.62 l
-
kukoricadara** 0.1 kg
-
só 2.0 g
-
sárgarépa 0.18 kg
-
póréhagyma** 0.12 kg
-
karalábé** 0.14 kg
-
zeller, gumó 0.1 kg
-
petrezselyemgyökér 0.1 kg
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A darált húst összedolgozzuk a kukoricadarával,a sószegény KNORR Vagdaltalappal, vízzel és kevés sóval.
- Nagyobbacska gombócokat formázunk belőle.
- A gombócokat megfőzzük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal ízesített vízben.
- Amikor a gombócok már félig puhák, a megtisztított, megmosott és darabolt zöldségeket is beletesszük a levesbe.
- Pótoljuk az elpárolgott vizet és készre főzzük.
-
Tálalás és tipp
- A húsgombócba tehetünk reszelt zöldségeket vagy finomfűszereket is.
- A levest megfőzhetjük más allergénmentes KNORR Leves alapokkal (zöldség, marha) is.