Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


Leveseinkbe nem csak a hagyományos húsgombócokat főzhetünk. A kukoricadara hozzáadása még tartalmasabbá teszi az igy készült levesbetétet. A receptet készítette Szikora Péter az UFS közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A darált húst összedolgozzuk a kukoricadarával,a sószegény KNORR Vagdaltalappal, vízzel és kevés sóval.
    • Nagyobbacska gombócokat formázunk belőle.
    • A gombócokat megfőzzük allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal ízesített vízben.
    • Amikor a gombócok már félig puhák, a megtisztított, megmosott és darabolt zöldségeket is beletesszük a levesbe.
    • Pótoljuk az elpárolgott vizet és készre főzzük.
  2. Tálalás és tipp

    • A húsgombócba tehetünk reszelt zöldségeket vagy finomfűszereket is.
    • A levest megfőzhetjük más allergénmentes KNORR Leves alapokkal (zöldség, marha) is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü