Kókusz kéregben sült lazac filé, vajban pirított pok choy és aszalt vörös áfonyás basmati rizzsel
Ízletesebbé tehetjük haláteleinket ha kókusztejporba forgatjuk és lassan, kíméletesen sütjük meg. Bennó László

Hozzávalók
Kókusz kéregben sült lazac filé, vajban pirított pok choy és aszalt vörös áfonyás basmati rizzsel
−
+
€0.0
Hal előkészítése és elkészítése.
lazacfilé*
/g
2000.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
80.0 g
0%
Kókusztejpor**
/g
100.0 g
0%
bor, fehér, száraz*
/l
0.1 l
0%
vaj*
/g
300.0 g
0%
Köret készítése.
aszalt vörösáfonya**
/g
166.7 g
0%
/
Hal előkészítése és elkészítése.
-
lazacfilé* 2000.0 g
-
Kókusztejpor** 100.0 g
-
bor, fehér, száraz* 0.1 l
-
vaj* 300.0 g
Köret készítése.
-
aszalt vörösáfonya** 166.7 g
Elkészítés
-
Hal előkészítése és elkészítése.
Lazacfilét fűszerezzük be Prémium Halfűszerrel, forgassuk bele kókusztejporba, majd vajban pirítsuk meg hogy a közepe rózsaszín maradjon.
A hal visszamaradt szaftjából mártást készítünk, kevés fehérbor és vaj hozzáadásával. -
Köret készítése.
Basmati rizst megfőzzük, majd aszalt vörösáfonyát keverünk hozzá tálaláskor és kevés vajjal összeforgatjuk.
Pak choi-t hosszában félbe vágjuk és vajban megpirítjuk.
-
Tálalás.
Tálaláskor formába helyezzük a basmati rizst, mellette meghúzzuk a mártást és ráhelyezzük a lazacot.
Pak choi-t ráhelyezzük a halra.