Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

Köret készítése.

  • aszalt vörösáfonya** 166.7 g

Ízletesebbé tehetjük haláteleinket ha kókusztejporba forgatjuk és lassan, kíméletesen sütjük meg. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    Lazacfilét fűszerezzük be Prémium Halfűszerrel, forgassuk bele  kókusztejporba, majd vajban  pirítsuk meg hogy a közepe rózsaszín maradjon.
    A hal visszamaradt szaftjából mártást készítünk, kevés fehérbor és vaj hozzáadásával
  2. Köret készítése.

    Basmati rizst megfőzzük, majd aszalt vörösáfonyát keverünk hozzá tálaláskor és kevés vajjal összeforgatjuk.
    Pak choi-t hosszában félbe vágjuk és vajban megpirítjuk.
  3. Tálalás.

    Tálaláskor formába helyezzük a basmati rizst, mellette meghúzzuk a mártást és ráhelyezzük a lazacot.
    Pak choi-t ráhelyezzük a halra.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü