Kókusz kéregben sült lazac filé, vajban pirított pok choy és aszalt vörös áfonyás basmati rizzsel

Hozzávalók
Kókusz kéregben sült lazac filé, vajban pirított pok choy és aszalt vörös áfonyás basmati rizzsel
−
+
€0.0
Hal előkészítése és elkészítése.
lazacfilé*
/g
2000.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
80.0 g
0%
Kókusztejpor**
/g
100.0 g
0%
bor, fehér, száraz*
/l
0.1 l
0%
vaj*
/g
300.0 g
0%
Köret készítése.
aszalt vörösáfonya**
/g
166.7 g
0%
/
Hal előkészítése és elkészítése.
-
lazacfilé* 2000.0 g
-
Kókusztejpor** 100.0 g
-
bor, fehér, száraz* 0.1 l
-
vaj* 300.0 g
Köret készítése.
-
aszalt vörösáfonya** 166.7 g