+

Hal előkészítése és elkészítése.

  • lazacfilé* 2000 g
  • KNORR Kókusztejpor** 100 g
  • bor, fehér, száraz* 0.1 l
  • vaj* 100 g
  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.2 l

Köret készítése.

  • aszalt vörösáfonya** 166.7 g
  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    Lazacfilét kókusztejporba forgatjuk, majdRAMA Culinesse Profibankészre pirítjuk úgy hogy közepe rózsaszín maradjon. A hal visszamaradt szaftjából mártást készítünk, kevés fehérbor és vaj hozzáadásával.
  2. Köret készítése.

    Basmati rizst megfőzzük, majd aszalt vörösáfonyát keverünk hozzá tálaláskor és kevés vajjal összeforgatjuk. Pak choi-t hosszában félbe vágjuk és vajban megpirítjuk.
  3. Tálalás.

    Tálaláskor formába helyezzük a basmati rizst, mellette meghúzzuk a mártást és ráhelyezzük a lazacot. Pak choi-t ráhelyezzük a halra.