Hozzávalók

+

Hal előkészítése és elkészítése.

Köret készítése.

  • aszalt vörösáfonya** 166.7 g
  • Pak Choi* 800.0 g

Ízletesebbé tehetjük haláteleinket ha kókusztejporba forgatjuk és lassan, kíméletesen sütjük meg. Bennó László

...

Elkészítés

  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    • Lazacfilét sózzuk borsozzuk, majd vajban  pirítsuk meg hogy a közepe rózsaszín maradjon.
    • A hal visszamaradt szaftjához adjuk hozzá a hollandi mártást, kevés fehérbor és vaj hozzáadásával forraljuk készre.
  2. Köret készítése.

    • Basmati rizst megfőzzük, majd aszalt vörösáfonyát keverünk hozzá tálaláskor és kevés vajjal összeforgatjuk.
    • Pak choi-t hosszában félbe vágjuk és vajban megpirítjuk.
  3. Tálalás.

    • Tálaláskor formába helyezzük a basmati rizst, mellette meghúzzuk a mártást és ráhelyezzük a lazacot.
    • Pak choi-t ráhelyezzük a halra.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü