+

Hal előkészítése és elkészítése.

Köret készítése.

  • aszalt vörösáfonya** 166.7 g
  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    Lazacfilét kókusztejporba forgatjuk, majdRAMA Culinesse Profibankészre pirítjuk úgy hogy közepe rózsaszín maradjon.
    A hal visszamaradt szaftjából mártást készítünk, kevés fehérbor és vaj hozzáadásával.
  2. Köret készítése.

    Basmati rizst megfőzzük, majd aszalt vörösáfonyát keverünk hozzá tálaláskor és kevés vajjal összeforgatjuk.
    Pak choi-t hosszában félbe vágjuk és vajban megpirítjuk.
  3. Tálalás.

    Tálaláskor formába helyezzük a basmati rizst, mellette meghúzzuk a mártást és ráhelyezzük a lazacot.
    Pak choi-t ráhelyezzük a halra.
+