+

Hal előkészítése és elkészítése.

  • lazacfilé* 2000.0 g
  • KNORR Kókusztejpor** 100.0 g
  • bor, fehér, száraz* 0.1 l
  • vaj* 100.0 g
  • RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.2 l

Köret készítése.

  • aszalt vörösáfonya** 166.7 g
  1. Hal előkészítése és elkészítése.

    Lazacfilét kókusztejporba forgatjuk, majdRAMA Culinesse Profibankészre pirítjuk úgy hogy közepe rózsaszín maradjon.A hal visszamaradt szaftjából mártást készítünk, kevés fehérbor és vaj hozzáadásával.
  2. Köret készítése.

    Basmati rizst megfőzzük, majd aszalt vörösáfonyát keverünk hozzá tálaláskor és kevés vajjal összeforgatjuk.Pak choi-t hosszában félbe vágjuk és vajban megpirítjuk.
  3. Tálalás.

    Tálaláskor formába helyezzük a basmati rizst, mellette meghúzzuk a mártást és ráhelyezzük a lazacot.Pak choi-t ráhelyezzük a halra.