Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


A kelkáposzta harsogó színe teszi igazán vonzó étellé ezt a finom levest. A receptet készítette Szikora Péter, az UFS közétkeztetésért felélős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • Felhevített olajon lepirítjuk a tisztított, apró kockákra vágott zöldségeket.
    • Felengedjük vízzel, ízesítjük a sószegényKNORR Csontleves alappal és sóval.
    • Mikor a zöldségek kezdenek puhulni beletesszük a kockázott kelkáposztaleveleket és felengedjük a levest a szükséges mennyiségüre.
    • Felforraljuk és belefőzzük a KNORR Májgaluska levesbetétet.
    • 2-3 percig főzzük az enyhén forrásban lévő levesben, majd 10 percig lefedve állni hagyjuk, hogy a galuska megdagadjon.
  2. Tálalás és tipp

    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
    • A levest mindig fórrón tálaljuk!
    • A levest elkészíthetjük hagyományos KNORR Levesalapokkal is (csont, tyúk, marha), de akkor só hozzáadása nem szükséges.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü