+

Kacsamáj elkészítése.

  • kacsamáj* 842.1 g
  • kakukkfű, friss* 2 g

Sós karamell gél

  • kristálycukor** 200 g
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.25 l
  • 2 g
  • víz** 0.2 l
  • kakukkfű, friss* 2.1 g

Fenyőmag krém elkészítése.

  1. Kacsamáj elkészítése.

    Májszeleteket fűszerezzük kakukkfűvel serpenyőben megsütjük.
  2. Sós karamell gél

    A cukorot karamellizáljuk,Cremefine Profival felöntjük bele forraljuk a kakukkfüvet, hozzá adjuk a hideg vizet, agellant az agart és felforraljuk Forrásban tartjuk 1 percig, leszszürjük és dermedés után thermomixerben egyneműsítjük majdhabzsákba töltjük tálalásig.
  3. Fenyőmag krém elkészítése.

    Theromixerben egyneműsítjük, krém állagig keverjük.