Menu

Hozzávalók

+

Kacsamáj elkészítése.

  • kacsamáj* 842.1 g
  • kakukkfű, friss* 2.0 g

Sós karamell gél

  • kristálycukor** 200.0 g
  • főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.25 l
  • 2.0 g
  • víz 0.2 l
  • kakukkfű, friss* 2.1 g

Fenyőmag krém elkészítése.

Elkészítés

  1. Kacsamáj elkészítése.

    Májszeleteket fűszerezzük kakukkfűvel serpenyőben megsütjük.
  2. Sós karamell gél

    A cukorot karamellizáljuk,Cremefine Profival felöntjük bele forraljuk a kakukkfüvet, hozzá adjuk a hideg vizet, agellant az agart és felforraljuk Forrásban tartjuk 1 percig, leszszürjük és dermedés után thermomixerben egyneműsítjük majdhabzsákba töltjük tálalásig.
  3. Fenyőmag krém elkészítése.

    Theromixerben egyneműsítjük, krém állagig keverjük.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü