Hozzávalók
Előkészítés, elkészítés.
-
fokhagyma* 10.5 g
-
vöröshagyma 222.2 g
-
borjúcomb* 1333.3 g
-
chili paprika, friss* 10.6 g
-
fűszerpaprika** 20.0 g
-
bab, vörös (vese) 300.0 g
Elkészítés, tálalás
-
sajt, Trappista** 300.0 g
Elkészítés
-
Előkészítés, elkészítés.
A finomravágott vöröshagymát kevés olajban lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a darálthúst.Ízesítjük Folyékony Umamival, majd készre főzzük. -
Elkészítés, tálalás
Egy 1/2 GN edénybe rétegezzük a lasagne tésztát és a kész szaftos darált húsos ragut, a tetejére sajtot szórunk. 180°C on15, majd 200°C onmég kb. 5 percig sütjük.Egy kevés pecsenyelevet aláüntve tálaljuk. Rajta sült koktélparadicsommal és fűszernövénnyel dekorálva tálaljuk.