1. A curry szósz elkészítése

    Melegítsünk olajat egy wokban. Tegyük bele a KNORR Sárga Curry Pasztát és pirítsuk kb. 3 – 4 percig közepes lángon, folyamatosan kevergetve. Keverjük jól össze a KNORR Kókusztejport a langyos vízzel. Tegyünk egy kevés kókusztejet a wokba, hogy lazítsunk a szósz állagán, majd pirítsuk addig, amíg az aromák elkezdenek kioldódni. Adjuk hozzá a maradék kókusztejet, keverjük jól el és forraljuk ki. A legvégén ízesítsük halszósszal és cukorral.
  2. A kókuszhab elkészítése

    Egy keverőtálba öntsük a vizet a kókusztejporhoz és keverjük jól el. Miután elkevertük, forraljuk fel. A megszokott módon sűrítsük be KNORR Maizena Kukoricakeményítővel, és szűrjük szifonba.
  3. A homár elkészítése

    Forró grillrácson, rostlapon, vagy egy előmelegített serpenyőben pirítsuk meg húsával lefelé a megfőzött, félbe vágottízesített homárt.
  4. Tálalás

    Egy tálba tegyünk curryszószt, tegyük rá a sült homárt húsával felfelé, és az ollóját, nyomjunk mellé meleg kókuszhabot. Köretként adhatunk mellé sült édes- és lilaburgonyát.
+