Hozzávalók
Kukoricakrém elkészítése.
-
kukorica** 100.0 g
-
kukoricadara** 50.0 g
-
Sárga Curry Paszta 40.0 g
-
vaj* 100.0 g
Borjú elkészítése, tálalás.
-
borjúkaraj* 1800.0 g
-
olivaolaj 0.1 l
-
sárgarépa 500.0 g
-
zöldspárga* 500.0 g
-
spárga** 500.0 g
Elkészítés
-
Kukoricakrém elkészítése.
Alaplében főzzük meg a kukoricát és thermomixer segítségével krémesítsük le.
Szűrjük le és kukoricadarával kössük meg és lassan főzzük készre.
Legvégén ízesítsük sárga curry pasztával és adjuk hozzá a vajat. -
Borjú elkészítése, tálalás.
Az előkészített borjúkarajt pácoljuk be Prémium Steak fűszerkeverékkel és olíva olajon süssük készre.
Tálaljuk a kukoricakrémre a hússzeleteket, adjunk mellé a párolt sárgarépából és a spárgából.
Hollandi mártással dekorálva tálaljuk.