Grillezett borjúkaraj, curry-s kukoricakrémmel spárgákkal.
Puliszkát készítettem köretként de nem pusztán csak vízzel hanem kukorucával és ízesítettem curry-vel. Az fűszerek harmónikusan símulnak a borjú édeskés ízéhez, remélem elnyeri tetszésüket. Várszegi Zsolt.

Hozzávalók
Kukoricakrém elkészítése.
-
kukorica** 100 g
-
kukoricadara** 50 g
-
vaj* 100 g
Borjú elkészítése, tálalás.
-
borjúkaraj* 1800 g
-
sárgarépa** 500 g
-
zöldspárga* 500 g
-
spárga** 500 g
-
RAMA Culinesse Profi Folyékony Növényi Zsiradék Vajaromával 0.1 l
Elkészítés
-
Kukoricakrém elkészítése.
Alaplében főzzük meg a kukoricát és thermomixer segítségével krémesítsük le. Szűrjük le és kukoricadarávak kössük meg és lassan főzzük készre. Legvégén ízesítsük sárga curry pasztával és adjuk hozzá a vajat. -
Borjú elkészítése, tálalás.
Az előkészített borjúkarajt pácoljuk be Prémium Steak fűszerkeverékkel és RAMA Culinesse Profin süssük készre. Tálaljuk a kukoricakrémre a hússzeleteket, adjunk mellé a párolt sárgarépából és a spárgából. Hollandi mártással dekorálva tálaljuk.