Grillezett borjúkaraj, curry-s kukoricakrémmel spárgákkal.
Puliszkát készítettem köretként de nem pusztán csak vízzel hanem kukorucával és ízesítettem curry-vel. Az fűszerek harmónikusan símulnak a borjú édeskés ízéhez, remélem elnyeri tetszésüket. Várszegi Zsolt.

Hozzávalók
Grillezett borjúkaraj, curry-s kukoricakrémmel spárgákkal.
−
+
€550.0
Kukoricakrém elkészítése.
kukorica**
/g
100.0 g
0%
kukoricadara**
/g
50.0 g
0%
Sárga Curry Paszta
/g
40.0 g
0%
vaj*
/g
100.0 g
0%
Borjú elkészítése, tálalás.
borjúkaraj*
/g
1800.0 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakhez 0,75 kg
/g
80.0 g
0%
olivaolaj
/l
0.1 l
0%
sárgarépa
/g
500.0 g
0%
zöldspárga*
/g
500.0 g
0%
spárga**
/g
500.0 g
0%
KNORR Garde d'Or folyékony hollandi mártás 1L
/l
0.5 l
0%
/
Kukoricakrém elkészítése.
-
kukorica** 100.0 g
-
kukoricadara** 50.0 g
-
Sárga Curry Paszta 40.0 g
-
vaj* 100.0 g
Borjú elkészítése, tálalás.
-
borjúkaraj* 1800.0 g
-
olivaolaj 0.1 l
-
sárgarépa 500.0 g
-
zöldspárga* 500.0 g
-
spárga** 500.0 g
Elkészítés
-
Kukoricakrém elkészítése.
Alaplében főzzük meg a kukoricát és thermomixer segítségével krémesítsük le.
Szűrjük le és kukoricadarával kössük meg és lassan főzzük készre.
Legvégén ízesítsük sárga curry pasztával és adjuk hozzá a vajat. -
Borjú elkészítése, tálalás.
Az előkészített borjúkarajt pácoljuk be Prémium Steak fűszerkeverékkel és olíva olajon süssük készre.
Tálaljuk a kukoricakrémre a hússzeleteket, adjunk mellé a párolt sárgarépából és a spárgából.
Hollandi mártással dekorálva tálaljuk.