Menu

Hozzávalók

+

Kukoricakrém elkészítése.

  • kukorica** 100.0 g
  • kukoricadara** 50.0 g
  • Sárga Curry Paszta 40.0 g
  • vaj* 100.0 g

Borjú elkészítése, tálalás.


Puliszkát készítettem köretként de nem pusztán csak vízzel hanem kukorucával és ízesítettem curry-vel. Az fűszerek harmónikusan símulnak a borjú édeskés ízéhez, remélem elnyeri tetszésüket. Várszegi Zsolt.

...

Elkészítés

  1. Kukoricakrém elkészítése.

    Alaplében főzzük meg a kukoricát és thermomixer segítségével krémesítsük le.
    Szűrjük le és kukoricadarával kössük meg és lassan főzzük készre.
    Legvégén ízesítsük sárga curry pasztával és adjuk hozzá a vajat.
  2. Borjú elkészítése, tálalás.

    Az előkészített borjúkarajt pácoljuk be Prémium Steak fűszerkeverékkel és olíva olajon süssük készre.
    Tálaljuk a kukoricakrémre a hússzeleteket, adjunk mellé a párolt sárgarépából és a spárgából.
    Hollandi mártással dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü