1. A hús előkészítése, elkészítés.

    A báránybordákat előkészítjük, befűszerezzük, kicsit állni hagyjuk. Majd rosé-ra sütjük.
  2. Édesköményes-fügés couscous

    Acouscous-t elkészítjük a szokott módon. Az édeskömény zöldjét hozzákeverjük, állni hagyjuk. Az édeskömény gumójából vágott apró kockákat vajon puhára pároljuk, hozzáadjuk a szintén kockára vágott friss fügét, californiai paprikát, és friss koriandert, majd mindent összekeverünk a couscous-szal.
  3. Umami-s jus-vel, tálalás

    A Demi glace alapból az Umami-s folyékony ízesítő segítségével, jóízű pecsenyelét készítünk.Középre formázzuk a köretet és ízlésesen mellétámasszuk a csontos báránybordákat.Pecsenyeléhez használjuk fel a hús sült zsíradékát is.