+

A hús előkészítése, elkészítés.

Édesköményes-fügés couscous

  • kuszkusz** 500 g
  • édeskömény* 400 g
  • füge, friss* 300 g
  • koriander, friss* 11.8 g
  • kaliforniai paprika, szines** 300 g

Umami-s jus-vel, tálalás

  1. A hús előkészítése, elkészítés.

    A báránybordákat előkészítjük, befűszerezzük, kicsit állni hagyjuk. Majd rosé-ra sütjük.
  2. Édesköményes-fügés couscous

    Acouscous-t elkészítjük a szokott módon.
    Az édeskömény zöldjét hozzákeverjük, állni hagyjuk.
    Az édeskömény gumójából vágott apró kockákat vajon puhára pároljuk, hozzáadjuk a szintén kockára vágott friss fügét, californiai paprikát, és friss koriandert, majd mindent összekeverünk a couscous-szal.
  3. Umami-s jus-vel, tálalás

    A Demi glace alapból az Umami-s folyékony ízesítő segítségével, jóízű pecsenyelét készítünk.
    Középre formázzuk a köretet és ízlésesen mellétámasszuk a csontos báránybordákat.
    Pecsenyeléhez használjuk fel a hús sült zsíradékát is.
+