Fűszeres bárányborda, édesköményes-fügés couscous-szal, Umami-s jus-vel
Mediterrán ízvilág egy közkedvelt vörös húsból, de ez a fogás elkészíthető akár szárnyasokból is.

Hozzávalók
Fűszeres bárányborda, édesköményes-fügés couscous-szal, Umami-s jus-vel
−
+
€0.0
A hús előkészítése, elkészítés.
báránygerinc*
/g
1666.7 g
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Steakhez 0,75 kg
/g
50.0 g
0%
Édesköményes-fügés couscous
kuszkusz**
/g
500.0 g
0%
édeskömény*
/g
400.0 g
0%
füge, friss*
/g
300.0 g
0%
koriander, friss*
/g
11.8 g
0%
kaliforniai paprika, szines**
/g
300.0 g
0%
Umami-s jus-vel, tálalás
Knorr Folyékony ízesítő sült vöröshagymával és fokhagymával 400 ml
/g
40.0 g
0%
/
A hús előkészítése, elkészítés.
-
báránygerinc* 1666.7 g
Édesköményes-fügés couscous
-
kuszkusz** 500.0 g
-
édeskömény* 400.0 g
-
füge, friss* 300.0 g
-
koriander, friss* 11.8 g
-
kaliforniai paprika, szines** 300.0 g
Umami-s jus-vel, tálalás
Elkészítés
-
A hús előkészítése, elkészítés.
A báránybordákat előkészítjük, befűszerezzük, kicsit állni hagyjuk. Majd rosé-ra sütjük. -
Édesköményes-fügés couscous
Acouscous-t elkészítjük a szokott módon.
Az édeskömény zöldjét hozzákeverjük, állni hagyjuk.
Az édeskömény gumójából vágott apró kockákat vajon puhára pároljuk, hozzáadjuk a szintén kockára vágott friss fügét, californiai paprikát, és friss koriandert, majd mindent összekeverünk a couscous-szal. -
Umami-s jus-vel, tálalás
A Demi glace alapból az Umami-s folyékony ízesítő segítségével, jóízű pecsenyelét készítünk.
Középre formázzuk a köretet és ízlésesen mellétámasszuk a csontos báránybordákat.
Pecsenyeléhez használjuk fel a hús sült zsíradékát is.