Hozzávalók

+

A hús előkészítése, elkészítés.

  • báránygerinc* 1666.7 g

Édesköményes-fügés couscous

  • kuszkusz** 500.0 g
  • édeskömény* 400.0 g
  • füge, friss* 300.0 g
  • koriander, friss* 11.8 g
  • kaliforniai paprika, szines** 300.0 g

Umami-s jus-vel, tálalás


Mediterrán ízvilág egy közkedvelt vörös húsból, de ez a fogás  elkészíthető akár szárnyasokból is.

...

Elkészítés

  1. A hús előkészítése, elkészítés.

    • A báránybordákat előkészítjük, sózzuk borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. 
    • Majd rosé-ra sütjük.
  2. Édesköményes-fügés couscous

    • A couscous-t elkészítjük a szokott módon.
    • Az édeskömény zöldjét hozzákeverjük, állni hagyjuk.
    • Az édeskömény gumójából vágott apró kockákat vajon puhára pároljuk, hozzáadjuk a szintén kockára vágott friss fügét, californiai paprikát, és friss koriandert, majd mindent összekeverünk a couscous-szal.
  3. Umami-s jus-vel, tálalás

    • A Demi glace alapból az Umami-s folyékony ízesítő segítségével, jóízű pecsenyelét készítünk.
    • Középre formázzuk a köretet és ízlésesen mellétámasszuk a csontos báránybordákat.
    • Pecsenyeléhez használjuk fel a hús sült zsíradékát is.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü