Hozzávalók
Zöldségek előkészítése.
-
avokádó* 1.0 darab
-
jégsaláta** 250.0 g
Elkészítés, tálalás
-
Tortillas 10.0 darab
-
füstölt lazac* 555.6 g
-
ruccola* 62.5 g
-
koktélparadicsom* 204.1 g
Elkészítés
-
Zöldségek előkészítése.
A megtisztított avokádót pürésítjük és összekeverjül Hellmann's Citrusos vinaigrette-el.Hozzáadjuk a metéltre vágott jégsalátát. -
Elkészítés, tálalás
Langyosítsuk meg a tésztalapokat, tegyük rá a salátát és az avokádókrémet és egyenletesen borítsuk be a lazac szeletekkel.Vágjuk tetszőleges alakúra, tálaljuk ruccolával, koktélparadicsommal és Folyékony hollandi mártással.Dekorálhatjuk csírákkal.