Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


Ezt a könnyen elkészíthető ragulevest a hagyományos sűrítési eljárások helyett kukoricakeményítővel sűrítettük. Bárhol megállja a helyét a napi menüben! A receptet készítette Szikora Péter, az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A finomra vágott vöröshagymát felhevített olajon lepirítjuk.
    • Beletesszük acsíkokra vágott csirkemellet.
    • Megszórjuk allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal és felöntjük kevés vízzel.
    • Az elpárolgott vizett pótolva megpároljuk a húst.
    • Hozzáadjuk a tisztított, megmosott,csíkokra vágottzöldségeket.
    • Felengedjük a megfelelő mennyiségű vízzel és felforraljuk.
    • A zöldségek megpuhulásáig főzzük.
    • Beletesszük a RAMA Cremefine Profi főzőkrémet, besűrítjük kevés vízzel elkevert KNORR MAIZENA kukoricakeményítővel.
    • Legvégül beletesszük a finomra vágott petrezselyemzöldet és készre forraljuk.
    • A főzés során elpárolgott vizet mindig pótolni kell.
  2. Tálalás és tipp

    • A levest forrón tálaljuk!
    • A leves ízesítéséhez használhatjuk a hozzáadott sót és ízfokozót nem tartalmazó DELIKÁTOT.
    • Kevés citromlé hozzáadásával különlegesebbé tehetjük a levest.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü