+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld** 0.01 kg
  1. Leves elkészítése

    A megtisztított csirkemájat ledaráljuk. Összedolgozzuk a KNORR Burgonyapehellyel, vízzel és kevés sóval. A kész masszát hűtőbe tesszük. A darabolt zöldségeket kevés olajon lepirítjuk. Felengedjük a megfelelő mennyíségű vízzel. Ízesítjü allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal. Mikor felforrt a leves beletesszük a zöldborsót. Ha azöldségek kezdenek megfőni, galuskaszaggatóval a levesbe szaggatjuk a burgonyás májgaluskát. Addig főzzük amíg az összes összetevő meg nem fő.
  2. Tálalás és tipp

    A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell! Tálaláskor a levest szórjuk meg vágott petrezselyemzölddel. A galuska masszáját sűríthetjük KNORR Burgonyapehely hozzáadásával, annyira, hogy még könnyen szaggatható legyen.