+

Leves elkészítése

Tálalás és tipp

  • petrezselyemzöld** 0.01 kg
  1. Leves elkészítése

    A megtisztított csirkemájat ledaráljuk.Összedolgozzuk a KNORR Burgonyapehellyel, vízzel és kevés sóval.A kész masszát hűtőbe tesszük.A darabolt zöldségeket kevés olajon lepirítjuk.Felengedjük a megfelelő mennyíségű vízzel.Ízesítjü allergénmentes KNORR Tyúkhúsleves alappal.Mikor felforrt a leves beletesszük a zöldborsót.Ha azöldségek kezdenek megfőni, galuskaszaggatóval a levesbe szaggatjuk a burgonyás májgaluskát.Addig főzzük amíg az összes összetevő meg nem fő.
  2. Tálalás és tipp

    A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!Tálaláskor a levest szórjuk meg vágott petrezselyemzölddel.A galuska masszáját sűríthetjük KNORR Burgonyapehely hozzáadásával, annyira, hogy még könnyen szaggatható legyen.