Báránykaraj fűszeres csicseriborsóval, paradicsomlekvárral, kecskesajttal. | Unilever Food Solutions
+

Bárány előkészítése, elkészítése.

Csicseriborsó ragu elkészítése.

Paradicsomlekvár készítése.

 1. Bárány előkészítése, elkészítése.

  A leszárított bárányhúst befűszerezzük a Prémium Söltek fűszerkeverékkel és serpenyőben erős lángon körbepirítjuk. Előmelegített 65°C-os sütőben pihentetjük 30-40 percet. Tálalás előtt forró serpenyőben ismét körbepirítjuk, majd 3 percet pihentetjük, szeleteljük, Maldon sóval sózzuk.
 2. Csicseriborsó ragu elkészítése.

  Egy mély fazékban olajon pirítsuk mega fűszereket. Amikor a mustármag elkezd kipattogni,adjuk hozzá a nagyobb kockára vágott mogyoróhagymát és a Sárga Curry Pasztát. Pirítsuk továbbamíg illatos és áttetsző lesz. Adjunk hozzá vizet (Kb. 0,5 L) a csicseriborsót és Knorr Umami Folyékony ízesítőt és fűzzük puhára.
 3. Paradicsomlekvár készítése.

  Egy forró serpenyőben olvasszuk fel a cukrot, amikor karamellizálódott adjuk hozzá a Fűszeres Paradicsomvelőt és lassú lángon főzzük lekvár sűrűségűre. A befejezés előtt adjuk hozzá a durvára vágott koriandert.
 4. Tálalás.

  Tegyük egy mély izgalmas edénybe a csicseri ragut, helyezzük mellé a rose báránygerincet. Adjunk mellé a langyos lekvárból és végezetül morzsoljunk rá a krémes kecskesajtból. Levélzöldekkel tehetjük ínycsiklandóbbá.