+

Bárány előkészítése, elkészítése.

Csicseriborsó ragu elkészítése.

Paradicsomlekvár készítése.

  1. Bárány előkészítése, elkészítése.

    A leszárított bárányhúst befűszerezzük a Prémium Söltek fűszerkeverékkel és serpenyőben erős lángon körbepirítjuk.
    Előmelegített 65°C-os sütőben pihentetjük 30-40 percet.
    Tálalás előtt forró serpenyőben ismét körbepirítjuk, majd 3 percet pihentetjük, szeleteljük, Maldon sóval sózzuk.
  2. Csicseriborsó ragu elkészítése.

    Egy mély fazékban olajon pirítsuk mega fűszereket.
    Amikor a mustármag elkezd kipattogni,adjuk hozzá a nagyobb kockára vágott mogyoróhagymát és a Sárga Curry Pasztát. Pirítsuk továbbamíg illatos és áttetsző lesz.
    Adjunk hozzá vizet (Kb. 0,5 L) a csicseriborsót és Knorr Umami Folyékony ízesítőt és fűzzük puhára.
  3. Paradicsomlekvár készítése.

    Egy forró serpenyőben olvasszuk fel a cukrot, amikor karamellizálódott adjuk hozzá a Fűszeres Paradicsomvelőt és lassú lángon főzzük lekvár sűrűségűre.
    A befejezés előtt adjuk hozzá a durvára vágott koriandert.
  4. Tálalás.

    Tegyük egy mély izgalmas edénybe a csicseri ragut, helyezzük mellé a rose báránygerincet.
    Adjunk mellé a langyos lekvárból és végezetül morzsoljunk rá a krémes kecskesajtból.
    Levélzöldekkel tehetjük ínycsiklandóbbá.
+