+

Bárány előkészítése, elkészítése.

Csicseriborsó ragu elkészítése.

Paradicsomlekvár készítése.

  • kristálycukor** 200.0 g
  • KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg 800.0 g
  • koriander, friss* 23.5 g
  1. Bárány előkészítése, elkészítése.

    A leszárított bárányhúst befűszerezzük a Prémium Söltek fűszerkeverékkel és serpenyőben erős lángon körbepirítjuk.Előmelegített 65°C-os sütőben pihentetjük 30-40 percet.Tálalás előtt forró serpenyőben ismét körbepirítjuk, majd 3 percet pihentetjük, szeleteljük, Maldon sóval sózzuk.
  2. Csicseriborsó ragu elkészítése.

    Egy mély fazékban olajon pirítsuk mega fűszereket.Amikor a mustármag elkezd kipattogni,adjuk hozzá a nagyobb kockára vágott mogyoróhagymát és a Sárga Curry Pasztát. Pirítsuk továbbamíg illatos és áttetsző lesz. Adjunk hozzá vizet (Kb. 0,5 L) a csicseriborsót és Knorr Umami Folyékony ízesítőt és fűzzük puhára.
  3. Paradicsomlekvár készítése.

    Egy forró serpenyőben olvasszuk fel a cukrot, amikor karamellizálódott adjuk hozzá a Fűszeres Paradicsomvelőt és lassú lángon főzzük lekvár sűrűségűre.A befejezés előtt adjuk hozzá a durvára vágott koriandert.
  4. Tálalás.

    Tegyük egy mély izgalmas edénybe a csicseri ragut, helyezzük mellé a rose báránygerincet.Adjunk mellé a langyos lekvárból és végezetül morzsoljunk rá a krémes kecskesajtból.Levélzöldekkel tehetjük ínycsiklandóbbá.