Aszalt szilvás katalán krém pekándióval
Egy fantasztikus tavaszi desszertet készíthetünk eperrel, egy csodálatos csonthéjassal és a tél egyik kedvenc aszalt gyümölcsével. Ékes bizonyítékul, hogy az évszakokon átívelhet minden alapanyag.

Hozzávalók
Aszaltszilvás zselé készítése
-
aszaltszilva** 222.2 g
Krém készítés és tálalás.
-
pekándió* 142.9 g
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
barnacukor** 100 g
-
RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.5 l
Elkészítés
-
Aszaltszilvás zselé készítése
A darabolt aszaltszilvát keverjük el pálinkával ízesített zselével és tegyük egy pohár aljára. -
Krém készítés és tálalás.
- CARTE d'OR Katalán krémhez adjuk hozzá a RAMA Crème fine Profi habkészítményt és a tejet.
- Habverővel keverjük el és rétegezzük poharakba a szilvás zselével.
- Tálalás előtt szórjuk meg durvára vágott pekándióval barnacukorral és pirítsuk meg.
- Dekoráljuk pálinkába áztatott aszaltszilvával.