Menu

Hozzávalók

+

Aszaltszilvás zselé készítése

  • aszaltszilva** 222.2 g

Krém készítés és tálalás.


Egy fantasztikus tavaszi desszertet készíthetünk eperrel, egy csodálatos csonthéjassal és a tél egyik kedvenc aszalt gyümölcsével. Ékes bizonyítékul, hogy az évszakokon átívelhet minden alapanyag. 

...

Elkészítés

  1. Aszaltszilvás zselé készítése

    A darabolt aszaltszilvát keverjük el pálinkával ízesített zselével és tegyük egy pohár aljára.
  2. Krém készítés és tálalás.

    • CARTE d'OR Katalán krémhez adjuk hozzá a RAMA Crème fine Profi habkészítményt és a tejet.
    • Habverővel keverjük el és rétegezzük poharakba a szilvás zselével.
    • Tálalás előtt szórjuk meg durvára vágott pekándióval barnacukorral és pirítsuk meg.
    • Dekoráljuk pálinkába áztatott aszaltszilvával.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü