Aszalt szilvás katalán krém pekándióval
Egy fantasztikus tavaszi desszertet készíthetünk eperrel, egy csodálatos csonthéjassal és a tél egyik kedvenc aszalt gyümölcsével. Ékes bizonyítékul, hogy az évszakokon átívelhet minden alapanyag.

Hozzávalók
Aszalt szilvás katalán krém pekándióval
−
+
€0.0
Aszaltszilvás zselé készítése
aszaltszilva**
/g
222.2 g
0%
Krém készítés és tálalás.
pekándió*
/g
142.9 g
0%
tej 1,5 %**
/l
0.5 l
0%
barnacukor**
/g
100.0 g
0%
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú
/l
0.5 l
0%
/
Aszaltszilvás zselé készítése
-
aszaltszilva** 222.2 g
Krém készítés és tálalás.
-
pekándió* 142.9 g
-
tej 1,5 %** 0.5 l
-
barnacukor** 100.0 g
-
főzőkrém és habalap, 31% növényi zsírtartalmú 0.5 l
Elkészítés
-
Aszaltszilvás zselé készítése
A darabolt aszaltszilvát keverjük el pálinkával ízesített zselével és tegyük egy pohár aljára. -
Krém készítés és tálalás.
- CARTE d'OR Katalán krémhez adjuk hozzá a RAMA Crème fine Profi habkészítményt és a tejet.
- Habverővel keverjük el és rétegezzük poharakba a szilvás zselével.
- Tálalás előtt szórjuk meg durvára vágott pekándióval barnacukorral és pirítsuk meg.
- Dekoráljuk pálinkába áztatott aszaltszilvával.