Menu

INGYENES LETÖLTÉS

Future Menus 2023: A jövő gasztronómiai trendjei - Top 8 Globális Gasztronómiai Trend riport

Ön séf, szakács vagy étterem / hotel üzemeltetője? Szeretné megragadni azokat a trendeket, amelyek 2023-ban is versenyképessé teszik vállalkozását? Akkor ezt a riportot nem hagyhatja ki.

Mit tudhat meg belöle?

✔️ 8 jövőbeli trend-előrejelzés neves séfektől

✔️ 16 recept séfektől a világ különböző pontjairól

✔️ Receptek a jövedelmezőség, a munkaerőhiány és a működési kihívások kezelésére.

Adja meg elérhetőségét és vállalata adatait:

Keress cégnévre vagy címre a Google adatbázisából
Séfként az foglalkoztatja igazán az embert, hogy az étlapját naprakésznek és inspirálónak tartsák vendégei. És ez manapság igazán nagy kihívást jelent."

Séfként az foglalkoztatja igazán az embert, hogy az étlapját naprakésznek és inspirálónak tartsák vendégei. És ez manapság igazán nagy kihívást jelent."

Kees van Erp séf

Globális vezető séf | Unilever Food Solutions

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü