Hozzávalók

+

Ragu elkészítése.

Rösti elkészítése, tálalás.

  • vaj* 100.0 g
  • burgonya** 800.0 g

...

Elkészítés

  1. Ragu elkészítése.

    • A borjúhúst megszórjuk liszttel, és forró olajban megpirítjuk. 
    • A húst kivesszük, fűszerezzük, hozzáadjuk a vajat és megdinszteljük benne a hagymát. 
    • Adjuk hozzá a gombát és pirítsuk meg. 
    • Leöntjük fehérborral és beforraljuk. 
    • Adjuk hozzá a Demi-glace alapot és forraljuk fel. 
    • Ezután hozzáadjuk a tejszínt, és a kívánt állagúra pároljuk. 
    • Hozzáadjuk a húst, és átforrósítjuk, de anélkül, hogy felforrnánk.
    • Ízlés szerint fűszerezzük. 
  2. Rösti elkészítése, tálalás.

    • Ízesítsük a reszelt burgonyát sóval, borssal, szerecsendióval.
    • Olajon a röstiket egyenként süssük aranybarnára mindkét oldalukon. 
    • Végül hozzáadjuk a vajat, tálaljuk.
    • Külön edényben kínáljuk a ragut, a tetejét szórjuk meg petrezselyemmel és frissen őrölt borssal.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü