Hozzávalók
Zürichi ragu, rösti burgonyával
−
+
€80.0
Ragu elkészítése.
vaj*
/g
80.0 g
0%
gomba, csiperke**
/kg
500.0 g
0%
vöröshagyma
/kg
80.0 g
0%
bor, fehér, száraz*
/l
0.2 l
0%
tejszín 30 %
/l
0.2 l
0%
petrezselyemzöld
/g
50.0 g
0%
borjú vesepecsenye*
/g
1500.0 g
0%
Rösti elkészítése, tálalás.
vaj*
/g
100.0 g
0%
burgonya**
/g
800.0 g
0%
/
Ragu elkészítése.
-
vaj* 80.0 g
-
gomba, csiperke** 500.0 g
-
vöröshagyma 80.0 g
-
bor, fehér, száraz* 0.2 l
-
tejszín 30 % 0.2 l
-
petrezselyemzöld 50.0 g
-
borjú vesepecsenye* 1500.0 g
Rösti elkészítése, tálalás.
-
vaj* 100.0 g
-
burgonya** 800.0 g