Hozzávalók
Leves elkészítése
-
karalábé** 0.2 kg
-
gomba, csiperke** 0.14 kg
-
zeller, gumó 0.14 kg
-
zöldborsó** 0.28 kg
-
sárgarépa 0.14 kg
-
petrezselyemgyökér 0.14 kg
-
zellerlevél** 0.02 kg
-
víz 2.5 l
-
folyékony növényi zsiradék vajaromával 0.04 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A zöldségeket megtisztitjuk, megmossuk, daraboljuk majd forró RAMA Culinesse Profin lepirítjuk.
- Felengedjük a szükséges mennyíségű vízzel, ízesítjükallergénmentes KNORR Zöldséglevesalappal.
- Gyakori kevergetés mellett a levest a zöldségek megpuhulásáig főzzük.
- A főzős során elpárolgott vizet pótolni kell.
-
Tálalás és tipp
- A levest mindíg forrón tálaljuk!
- A levest elkészíthetjük más idényzöldségekkel is.
- Fűszerezéshez használhatjuk a KNORR Primerba fűszercsalád tagjait.