Menu

Hozzávalók

+

Elkészítés


Rengeteg zöldség egy ételben! Színes, kiadós, finom és hús is van benne! Kell ennél több?? A receptet készítette Szikora Péter az Unilever Food Solutions közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Elkészítés

    • A felhevített olajon üvegesre pirítjuk a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát.
    • Hozzáadjuk a ledarált pulykahúst.
    • A húst a hagymával együtt pirítjuk és ízesítjük KNORR Sültcsirke fűszerkeverékkel.
    • Kevés vizet aláöntve puhára pároljuk a húst.
    • A KNORR Collezione Italiana Színes Paprikaragut paradicsommal,majd a megfőzött barnarizst hozzákeverjük a húshoz.
    • Az apró rózsákra szedett vagy átvágott brokkolit leforrázzük és tepsibe vagy hőálló tálba rakjuk.
    • Ráhalmozzuk a húsos masszát, majd befedjük karikára vágott cukkínivel és padlizsánnal, amiket vegyesen rakunk.
    • Arakottbrokkoli tetejére öntjük areszelt sajttal elkevert RAMA Cremefine Profi főzőkrémet, amit sóval ízesítettünk..
    • 170 °C-ra előmelegített sütőben kb.30 perc alatt megsütjük.
  2. Tálalás és tipp

    • A rakott brokkolit kockára vágva tálaljuk.
    • Ízesítésre használhatunk sószegény KNORR Füstölthús alapot és a KNORR Fűszerek széles választékát.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü