Menu

Hozzávalók

+

Leves elkészítése


Ez a könnyen elkészíthető leves megfelelően elkészítve minden korosztály számára népszerű lehet. A receptet készítette Szikora Péter az UFS közétkeztetésért felelős séfje.

...

Elkészítés

  1. Leves elkészítése

    • A leveshez szükséges mennyiségű vizet felteszükk főni.
    • Mikor fellfort beletesszük a vékony csíkokra vágott zöldségeket.
    • Ízesítjük allergénmentes KNORR Marhahúsleves alappal.
    • Addig főzzük amíg a zöldségek megpuhulnak.
    • KNORR Levesgyönggyeltálaljuk.
    • A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
  2. Tálalás és tipp

    • A levest mindíg fórrón tálaljuk!
    • Melegentartásnál ügyeljünk az előírt tárolási hőmérséklet betartására!
    • Ha levesgyöngy nélkűl tálaljuk a levest és megfelelő körülmények között készítjük el, akkor gluténérzékenyek is fogyaszthatják!
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü