Hozzávalók
Leves elkészítése
-
sárgarépa 0.2 kg
-
petrezselyemgyökér 0.2 kg
-
zeller, gumó 0.2 kg
-
cukkini** 0.14 kg
-
víz 2.5 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A leveshez szükséges mennyiségű vizet felteszükk főni.
- Mikor fellfort beletesszük a vékony csíkokra vágott zöldségeket.
- Ízesítjük allergénmentes KNORR Marhahúsleves alappal.
- Addig főzzük amíg a zöldségek megpuhulnak.
- KNORR Levesgyönggyeltálaljuk.
- A főzés során elpárolgott vizet pótolni kell!
-
Tálalás és tipp
- A levest mindíg fórrón tálaljuk!
- Melegentartásnál ügyeljünk az előírt tárolási hőmérséklet betartására!
- Ha levesgyöngy nélkűl tálaljuk a levest és megfelelő körülmények között készítjük el, akkor gluténérzékenyek is fogyaszthatják!