+

Halpogácsa elkészítése

Burgonyapüré elkészítése

  1. Halpogácsa elkészítése

    • A ledarált halat összegyúrjuk asószegény KNORR Vagdaltalappal, a vízzel, a sóval és az apróra darabolt vagy lereszelt zöldségekkel.
    • Az így kapott masszát rövid ideig hűtőben pihentetjük.
    • A hűtőből kivéve pogácsákatformázunk a masszábólmajd az előzőleg RAMA Combi profival vékonyan bepermetezett tepsire helyezzük azokat.
    • Ahalpogácsák tetejét is lefújjuk majd sütőben kb. 180°C fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.

  2. Burgonyapüré elkészítése

    • A burgonyapüré elkészítéséhez a vizet felforraljuk.
    • Beletesszük a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát és megsózzuk.
    • A tűzról levéve hozzáadjuk a szükséges mennyiségű tejet, majd a KNORR Burgonyapelyhet.
    • Jól elkeverjük és 1-2 percig állni hagyjuk.
    • Legvégül jól elkeverjük, de már nem habosítjuk a pürét.
  3. Tálalás és tipp

    • A halpogácsákat a burgonyapürével gyütt tálaljuk.
    • A burgonyapürét ízesíthetjük a KNORR Aroma mix család fűszerkeverékeivel is.
    • A fokhagymát kevés RAMA Culinesse profin lepirítva is belekeverhetjük a burgonyapürébe.
+