+

Nyárs elkészítése

Saláta elkészítése

  1. Nyárs elkészítése

    • A csirkemelleket kockára vágjuk.
    • A zöldségeket megmossuk és hasonló méretűre vágjuk mint a csirkehúst.
    • Az allergénmentes KNORR Marhahúsleves alapot elkeverjük az olajjal.
    • A húst és a zöldségeket egy tálba helyezzük és ráöntjük a marhahúsos pácolajat.
    • Az pácot összekeverjük az alapanyagokkal és kb egy órán át hűtőben állni hagyjuk.
    • Ezután nyársra szúrjuk vegyesen húst és a zöldségeket, úgy, hogy mindig zöldséggel kezdünk és végzünk.
    • A nyársakat sütőlemezre tesszük és előmelegített sütőben kb. 180°C-on megsütjük.
  2. Saláta elkészítése

    • A salátákat és a zöldségeket megmossuk és tetszés szerint daraboljuk.
    • A joghurtot összekeverjük az allergénmentes KNORR Zöldségleves alappal.
    • Tálalás előtt a salátát összeforgatjuk az öntettel.
  3. Tálalás és tipp

    • Tálaláskor a bekevert saláta tetejére hejezzük a nyársakat.
    • A sütésnél használhatunk sütőpapírt.
    • Szaftosabbak maradnak a nyárson a húsok és a zöldségek ha alufólival lefedve sütjük. Ekkor a sütési idő megnőhet.
+